Octombrie in cinema


1. End of Watch

Daca mai tineti bine minte filmul Training Day, se pare ca Jake Gyllenhaal si Michael Peña ii va inlocui pe Denzel Washington si Ethan Hawke intr-o noua runda de actiune de esenta tare. Se pare ca vechea poveste este reimprospatata prin folosirea unui stil de filmare “found-footage” pe langa care ar mai fi de adaugat nelipsitul umor subtil specific unor personaje ce fac pe legiutorii prin cartierele marginase, unde vuiesc tot felul de infractorii care mai de care mai periculosi…astept o adevarata desfasurare in forta: “one movie show”

Premiera     5 octombrie       Trailer aici. 

 

 

2. Skyfall

Nevatamatul si nemuritorul personaj iconic trece de toate obstacolele si ajunge din nou pe marele ecran unde isi descopera din farmecul misiunilor pe taramul spionilor special antrenati. O franciza de succes ce a supravietuit de-a lungul generatiei vechi cinematografice pana-n timpurile noastre unde s-a adaptat si conformat tendintei in materie de actiune dar cu un iz personalizat de neegalat.

Ajuns la varsta respectabila de 50 de ani este acuzat de moleseala si tendintele moderne de-a face actiune, dar cine stie ce ne va furniza a 23 parte.

Premiera   26 octombrie          Trailer aici.

 

3. Looper

Filmul Looper ne aduce in fata pe actorul  Joseph Gordon-Lewitt a carui cariera e in plina ascensiune cu o multitudine de roluri jucate anul acesta, alaturi de batranul Bruce Willis va explora mai multe nivele temporale. Ideea de-a face meseria de asasin mai interesanta printr-o calatorie temporala  te face sa pari cat de cat interesat de directia  in care o va lua filmul.

Interesant din ce perspectiva va privi aceasta dubla confruntare cu propria persoana si cum scenariul se va face util in a ne aduce o surpriza placuta…sau nu.

Premiera   5 octombrie       trailer aici.

 

4.  Hotel Transylvania

Alegerea animatiei Hotel Transylvania e inevitabil de inteles mai ales atunci cand sonoritatea numelui iti distrage atentia si vrei sa afli cat mai multe si daca toate sunt facute in scopuri de a amuza. Mi se pare o animatie simpatica unde o serie de monstri privesc teritoriul lui Dracula ca o sansa pentru o vacanta “exotica” unde destinderea si relaxarea ii asteapta.

Sigur nu vom duce lipsa de umor si faze haioase cand avem de-a face cu niste  celebrii monstrii ce de data asta vor fi desenati si redati pentru rasete instant.

Premiera      19 octombrie                 Trailer   aici.

2 thoughts on “Octombrie in cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s