Septembrie in cinematografe


1. Lawless

 Pentru mine filmul Lawless e unul dintre cele mai asteptate filme de anul acesta, ce o data cu lansarea in cinematografe va trata cu mare stil celebra perioada a prohibitiei de pe teritoriul nord american, undeva prin statul Virginia. O poveste plina de potential despre contrabanda cu bauturi alcoolice, despre crima si coruptie, brutalitate si loialitatea in “afara legii”.

Lucrurile se anunta interesante mai ales cand la nivel de distributie ai actori ca si Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Gary Oldman si Jessica Chastain. Ma astept la o poveste inspirata si plina de originalitate.
Premiera  7 septembrie       Trailer aici.

 

2. Savages

Trecand la cea de-a doua premiera in cinema, la nivel de prioritati situez filmul Savages despre care intre timp am auzit numai lucruri bune. Avem de-a face tot cu brutalitatea si lumea mafiei dar in timpuri mai contemporane unde substantele intezise dezvolta adevarate afaceri obscure. Afaceri ce duc la adevarate lupte pentru hegemonia cartelurilor de droguri unde nimeni nu-si lasa mandria deoparte si lupta pentru “dreptul” sau.

O desfasurare a evenimentelor intr-un decor mexicano credibil completat de- o distributie remarcabila ce numara actori ca Blake Lively, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek…

Premiera   7 septembrie                     Trailer   aici.

3. Premium Rush

Nu cred ca am mai vazut film in care sa aiba ca personaj principal un biciclist “teribilist”, poate Peter Parker daca tin bine minte. De remarcat e faptul ca trailer-ul ne infatiseaza o actiune in plina miscare care din punctul meu de vedere nu stiu cu ce va fi umpluta de-a lungul unui intreg film, poate intre timp ajunge ceva manifestant feroce pentru proiectarea de piste pentru biciclisti

Fara a devia de la subiect mentionez ca Joseph Gordon-Levitt creste in valoare si-l vom vedea din nou pe marele ecran, acest fapt ma bucura mai ales ca tipul are potential care asteapta sa fie exploatat.

Premiera    28 septembrie           Trailer aici.

4. Hit and Run

 Fiind indecis pentru o a patra optiune am eliminat din prima Resident Evil: Retribution si Step Up Revolution si era cat pe ce sa aleg comedia romantica cu “batranei” (Hope Springs) dar am ramas la Hit and Run unde comedia “romantica” e combinata cu un pic de nebuneala si o actiune mai sarita de pe fix.

Iar Bradley Cooper m-a convins ca e de vizionat dupa cateva cadre cu noul sau look de-a dreptul traznit, unde normalitatea nu pare as avea locul. Cateva rasturnari de situatie  plus o serie de momente limita pline de un umor mai negru ca taciunele nu te poate lasa sa-l treci cu vederea.

Premiera      21 septembrie        Trailer aici.

Advertisement

2 thoughts on “Septembrie in cinematografe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.