Ice Age: Continental Drift


“Don’t worry about me. I survived the meteor that killed the unicorns.”

Din seria francizelor de tip financiar Ice Age inca se tine pe pozitii si administreaza o noua portie de haz prin binecunoscutele personaje plus cateva aditionale. Cursul povestii e in acelasi stil dar parca mult mai repezit unde poantele nici apuca sa fie “prezentate” ca si ajung inlocuite cu alte scene la repezeala.

Acest ritm alert pare un defect involuntar dar in cele din urma iti dai seama ca defapt e din cauza lipsei de legatura dintre partile povestii, o actiune fragmentata de indecizia scenariului pus pe rapid. In ciuda acestui fapt Ice Age a mai starnit niste rasete, a mai surprins prin calitatea superioara a umorului si nu a dezamagit prin aceasta continuare.

3D-ul nu i-a adus nimic special, aceasta moda de-a reda si filma pelicule de la un moment dat a inceput sa obisnuiasca ochiul si ajungi sa nu mai faci mari diferente fata de un 2D clasic. Trecand peste detaliile tehnice unde calitatea imaginii e una bine “desenata” pot reaminti ca personajele inca sunt haioase: scrat parca intra in tot mai multe belele, un Diego lovit de Cupidon, un Sid (lenesul) ce mentine aceiasi “idiotenie”, Manny mamutul apeleaza la mitul cinematografic de tata ingrijorat si erou. Pe langa personajele originare din primele parti se alatura o “turma” cu personaje negative ce imbogatesc umorul prin prezenta lor care mai de care mai exotica: un “playboy pirat”, un marsupial, o foca dumb-“neutra”, o tigroaica traznet, un sconcs arborat si nu-n ultimul rand un maimutoi hidos. Povestea fiind spusa cred ca as mai suporta o continuare.

“Two Sloths, a mammoth and a saber? You guys are like the start of a bad joke!”

6 thoughts on “Ice Age: Continental Drift

  1. eu cu varmiu vroiam sa ne uitam la filmu-desene acesta dar nu prea am reusit deoarece netuu ers foarte prost.In fine,Imi place blogu tau .Te astept cu mult drag si in lumea mea.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.