Ice Age: Continental Drift


„Don’t worry about me. I survived the meteor that killed the unicorns.”

Din seria francizelor de tip financiar Ice Age inca se tine pe pozitii si administreaza o noua portie de haz prin binecunoscutele personaje plus cateva aditionale. Cursul povestii e in acelasi stil dar parca mult mai repezit unde poantele nici apuca sa fie „prezentate” ca si ajung inlocuite cu alte scene la repezeala.

Acest ritm alert pare un defect involuntar dar in cele din urma iti dai seama ca defapt e din cauza lipsei de legatura dintre partile povestii, o actiune fragmentata de indecizia scenariului pus pe rapid. In ciuda acestui fapt Ice Age a mai starnit niste rasete, a mai surprins prin calitatea superioara a umorului si nu a dezamagit prin aceasta continuare.

3D-ul nu i-a adus nimic special, aceasta moda de-a reda si filma pelicule de la un moment dat a inceput sa obisnuiasca ochiul si ajungi sa nu mai faci mari diferente fata de un 2D clasic. Trecand peste detaliile tehnice unde calitatea imaginii e una bine „desenata” pot reaminti ca personajele inca sunt haioase: scrat parca intra in tot mai multe belele, un Diego lovit de Cupidon, un Sid (lenesul) ce mentine aceiasi „idiotenie”, Manny mamutul apeleaza la mitul cinematografic de tata ingrijorat si erou. Pe langa personajele originare din primele parti se alatura o „turma” cu personaje negative ce imbogatesc umorul prin prezenta lor care mai de care mai exotica: un „playboy pirat”, un marsupial, o foca dumb-„neutra”, o tigroaica traznet, un sconcs arborat si nu-n ultimul rand un maimutoi hidos. Povestea fiind spusa cred ca as mai suporta o continuare.

„Two Sloths, a mammoth and a saber? You guys are like the start of a bad joke!”

Anunțuri

6 gânduri despre „Ice Age: Continental Drift

  1. eu cu varmiu vroiam sa ne uitam la filmu-desene acesta dar nu prea am reusit deoarece netuu ers foarte prost.In fine,Imi place blogu tau .Te astept cu mult drag si in lumea mea.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s