21 Jump Street


“We’re like, in the end of “Die Hard” right now, only it’s our actual life!”

Inaintea de marea vacanta cu deconectarea din mrejele internetului am vizionat acest lunatic film unde Jonah Hill si Channing Tatum ne aduce cea mai  salbateca comedie din ultimul timp, daca 2012 a dus lipsa de asa ceva, 21 Jump Street revitalizeaza filmul politist de comedie printr-o droaie de poante de gen “teenage movie”.

Se tot vehicula ca fiind cel mai bun film de comedie pana  acuma, sincer eu cred ca i-a lipsit ceva si ma mai astept la cateva chestii sarite de pe fix. De remarcat totusi ca intreg show-ul e intretinut cu haz de cei 2 actorii printr-un umor de adolescenti plinii de entuziasm, ce cauta exploziile si pericolele cu cea mai mare indarjire de prostanac.

Fara sa am mare habar de initiala idee (tv show cu Johnny Depp o perioada) de unde s-a inspirat filmul, nu pot spune cat de fidel urmareste anterioara “ecranizare”, dar pot afirma ca acest “remake” are reteta comediei moderne unde toate ingredientele sunt prezente de la marea mahmureala cu cele mai tari droguri de pe piata pana la cele mai asteptate explozii din cinematografia cu artificii.

 you have the right to remain silent…

6 thoughts on “21 Jump Street

  1. Nu s-a exagerat prea mult in filmul ăsta. E agreabil, actorii isi fac treaba, cu un plus pentru Jonah Hill, care mi se pare din ce in ce mai bun…
    Aşadar mai aştept comedii bune ca asta, mi se pare ca incepem sa ducem din ce in ce mai mult lipsa acestora…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.