Lockout


“You’re a big girl, right? Here’s an apple and a gun. Don’t talk to strangers, shoot them.”
Lockout in majoritatea timpului se rezuma la Guy Pearce (tipul din Prometheus ce semana cu Tom Hardy) cotonogit de niste namile scapate ori din serviciile ori dintr-o inchisoare de maxima securitate din spatiu. Deci daca e actorasul acesta, atunci putem mentiona  glumele glumele personjaului sau de care de la un timp te mai saturi de ele si iti doresti cate un personaj mai dezvoltat, o actiune mai acatari dar si un scenariu mai inteligent, unde fiica presedintelui (Maggie Grace) inevitabil american sa o lase mai moale cu “world peace” si actiunile umanitare de-a salva condamnati “nevionovati”.

Deci nu mai are rost sa pomenim de personajele negative reprezentate de niste detinuti cu creiere inghetate ca sa continuam cu decorul science-fiction creat , ce are doar simplul rol de-a da un spatiu ideal pentru cateva explozii verosimile. Posibil ca actiunea cat de cat antrenanta umpluta cu poante sa multumeasca un public mai putin pretentios sau sa satisfaca asteptarile in cazul in care cineva doreste un film de actiune plin de glume dintr-o singura directie si nu asteapta lucruri alimbicate cum ar fi un scenariu inteligent.

Ca si concluzie pot spune ca acest film face parte din seria filmelor de umplutura la cinema, de vazut la o mare plictiseala sau de pierdut vremea la o vizionare cand n-ai altceva de facut mai bun.

“Oh, come on. People love me. Just ask your wife.”

9 thoughts on “Lockout

  1. Este adevărat ce spui. Un film de umplutură, bun pentru iubitorii genului. Eu m-am păcălit şi l-am văzut. Nu este un film pe care să-l recomand. Dar publicul mai puţin pretenţios poate să fie atras de acţiunea şi exploziile ce au loc la tot pasul. Felicitări pentru articol. Mersi de menţionare.

      1. Şi eu am fost. De fapt ştiu doar că nu mi-a plăcut, pentru că am uitat linia acţiunii. Nu că mi-ar părea rău. Se pare că nu ţin minte decât ceea ce îmi place, la restul dau Erase 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.