Iulie in cinema


1. Ice Age 4: Continental Drift

Sezonul blockbuster (luna iulie) incepe in forta prin intermediul unei noii animati Ice Age unde personajele noastre din epoca de gheata vor lupta din nou pentru supravietuire trecand printr-o serie de peripetii ce astept sa fie cat se poate de comice. Dupa o perioada de 3 ani, asteptarile sunt mari iar ca fan al francizei ma pregatesc pentru o noua portie de ras mai ales ca preapararea noului fel de animatie in 3D ne poate oferi pe langa umorul binecunoscut  si o bucata de rai coloristic.

Manny, Diego si Sid pornesc intr-o aventura, de data asta maritima unde dusmani naturali par mai fiorosi ca niciodata.

Premiera  6 iulie           Trailer aci.

 

2. The Amazing Spider-Man

Relansarea carierei de painajen pe marele ecran imi atrage atentia mai ales ca Spider-Man e eroul  meu favorit din toate timpurile si asta se observa de la pijamalele copilariei pana la vizionarea  a tot ce l-a avut  ca personaj principal.

La auzirea vestii ca Tobey Maguire e inlocuit de Andrew Garfield dorinta de-a vedea acest film a scazut drastic dar primul trailer lansat si odata cu trecerea timpului m-am obisnuit cu ideea, mai ales ca noua revitalizare arata destul de bine cel putin din reclama…plus ca titlul sclipeste prin “amazing-ul” aditional.

Premiera    13  iulie          Trailer aci.

 

3. Ted 

Mark Wahlberg incearca din nou comedia dar de data asta alaturi de camaradul sau din copilarie, pe nume Ted, un “ursulet” dezinhibat ce reinventeaza universul filmelor cu “ursuleti”.

Deci Ted e genul petrecaret plin de haz dezaxat, cu glume piperate si un comportament de multe ori obscen dar toate acestea intr-o comedie pentru cei care gusta comedii de genul Hangover, American Pie si alte filme dezechilibrate la nivel de umor.

Premiera  20 iulie          Trailer aci.

 

 

4. The Dark Knight Rises

Sa nu credeti ca am ales ca acest film sa fie ultima recomandare, de data asta am ales filmele lansabile la noi in cinematografe in ordine cronologica.  The Dark Knight Rises fara sa ma mai leg de traducerea romaneasca il astept cu cel mai mare interes si chiar doresc sa bata la incasari recentul supra evaluatul The Avengers.

Curios cum va reusi Christopher Nolan sa incheie aceasta poveste in 3 episoade, curios de noii actori ce vor aparea la nivel de ditributie, mai ales Tom Hardy si al sau personaj negativ dar si Anne Hathaway in pielea personajului Catwoman.

Premiera   27 iulie (cam tarziu)     Trailer aci.

Advertisements

3 thoughts on “Iulie in cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s