Comedii la minut (3)


Si iata ma reapuc de-o categorie rar folosita dar care se activeaza cand 2-3 comedii isi merita doar mentionarea si nu un intreg articol personalizat.

The Cowboy Way (1994)

 “Look, Mom!… Cowboys!”

La vederea lui Woody Harrelson filmul m-a convins sa-i acord in continuare atentia. Ce mi-a atras privirea e din nou la nivel de distributie unde intr-o scurta incursiune de replici Woody apare alaturi de Marg Helgenberger actrita care mi-a dat impresia pana la cateva cercetari ca ar fi Elizabeth Banks (era interesant o “refacere” a cuplului secundar din The Hunger Games). In afara de aceste mici detalii putem descoperi un film in care atractia pentru orasele mari n-a sfarsit iar din titlul tradus la noi iti dai seama de la 2 kilometri ca prostia s-a mostenit pana-n zilele noastre ( The Cowboy Way-Doi vacari la New York).

In mare parte povestea se axeaza pe o actiune justitiara a 2 cowboy pusi pe fapte, de-a razbuna si cauta principali vinovati ai faradelegilor intr-o actiune deloc multumitoare garnisita prin cateva glume rasuflate unde intreaga situatie e salvata doar de niste sclipiri de moment in ale interpretarilor.

Southern Belles (2005)

“We can’t just show up in Atlanta with nothin’ but a suitcase full of loose morals!”

Si-n cazul acestui film avem de-a face cu atractia magnetica fata de marile orase, de data asta fiind vorba de Atlanta si dorinta arzatoare a 2 prietene de-a face economiile necesare pentru indeplinirea visului de-a pleca in lume. Povestea si evolutia lucrurilor imi demonstreaza inca o data ca actrita Anna Faris are parte de-o filmografie plina de filme, defapt comedii foarte slabe de-a dreptul mediocre.

Southern Belles e cotat drept comedie dar povestea celor 2 fete seamana mai mult cu o istorisire plina cu prostioare ce distruge si incercarea de-a parea o reflectare a simpaticului daramite a comicului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s