Battleship


 Mahalo, motherf…
[BOOM!]

Din categoria filmelor cu adevarat comerciale, Battleship s-a zbatut din toate puterile sa nu ramana doar o alta dezamagire in dreptul SF-ului tehnologizat cu un alt soi de extraterestri. Din pacate n-a reusit decat sa se afirme printr-o aparitie mediocra ce va fi uitata o data cu trecerea timpului.

Deci la modul practic avem de-a face cu o invazie de extrarestri bine echipati dar care nu sunt in stare sa evite un simplu obstacol inaintea de marea aterizare. Deci norocul e de partea omenirii (mai mult americani) cand amerizarea a esuat si armata americana a fost pe faza ca intotdeauna. Mandria si mai mare e atunci cand invingi “inamicul” de pe vasul (Missouri) prin intermediul caruia ai mai administrat o bataie dusmanului kamikaze prin semnarea capitularii pe acest vas.

Niste nereguli de tactica extraterestra depistate de “geniile” armatei americane duc la o lupta nedreapta contra urataniilor inamice, care cred ca s-au saturat sa tot invadeze o planeta asa ostila cu oaspetii sai. Lasand povestea la deoparte si trecand la partea tehnica, observam ca filmul e bazat in mare parte pe efectele speciale si actiunea cat de cat antrenanta.

Daca trecem la capitolul interpretari pot afirma ca toti sunt de decor iar Rihanna si Neeson pe post de exponate atractive. Printre momentele de actiune a mai fost inserat un comic nu prea rasarit dar care a mai legat din momentele proaste ale scenariului plin de clisee.

A meritat o vizionare pentru o desfasurare a actiunii in mod continuu, ce te tinea electrizat la nivel vizual si auditiv dar fara nici-o reactie de inteligenta la nivel de sinapsa.

Prepare to fire…

Advertisements

6 thoughts on “Battleship

  1. Battle Los Angeles (2011) ti-a placut? intreb pentru ca este putin asemanator la subiect, dar parca se achita ceva mai bine de actiune. Si e drama, fara a fi nevoie de comedie :)))

    1. Battle Los Angeles l-am vazut anul trecut parca tot in aceasta perioada, asemanator la subiect dar L.A. mi-a placut mult mai mult, elementele de razboi “de pe sol” nu se compara cu 2-3 tunuri invechite a lui Missouri chiar daca in filmul de anul trecut alien-ul n-a fost prea stralucit cu tot cu navele lor…
      P.S. am si scris 2-3 cuvinte despre el, plus ca in perioada aia imi lipsea un film de “razboi” la cinema

  2. Eu aveam în plan să mă uit la filmul ăsta cândva 😆 dar îl şterg de pe listă. Mai bine-mi pierd timpul cu altceva 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s