Failure to Launch


“Deception’s a poison. It’s like margarine.”

In timp ce butonam telecomanda în cautarea de lucruri interesante pe micul ecran, o activitate ce intra la categoria raritati dar care m-a facut sa descoper o comedie bunicica pentru divertismentul aplicat in ultimul timp televiziunilor noastre. Sincer era prima data cand auzisem de filmul acesta, plus ca titlul nu-l prea recomanda, daramite traducerea de la noi care suna cam asa “Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani”…da e lung si ditamai spoiler-ul.

Surprinzator distributia e pe alese, cu actori care in momentul de fata sunt bine cotati, cel putin pentru rolurile din aceasta categorie de film. Deci Matthew McConaughey, Bradley Cooper, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel si Justin Barthacred cred ca sunt un motiv indeajuns de-a pleda catigator la vizionare.

Desigur nu se opreste totul aici, scenele amuzante se strecor usor printre cliseele clasice si astfel filmul se face placut prin umorul de care da dovada. Evita destul de bine situatiile ce ar putea scadea din calitatea comicului si prin mixtura de replici reuseste sa aduca la suprafata un umor usor in care nu trebuie sa cauti inteligenta ci hilarul situatiilor.

 

 

5 thoughts on “Failure to Launch

  1. n-auzisem de filmul acesta. cum sunt destul de obosita, nu pot urmari filme prea sofisticate acum, asa ca un film ca acesta chiar mi-ar trebui. multam’ de recomandare:)

  2. Cea mai bună rețetă pentru un film de duminică: câțiva actori foarte cunoscuți și a căror apariție să-ți facă plăcere, fără a te mai gândi prea mult că jocul lor actoricesc nu a avut niciodată prea mare profunzime; un subiect ușurel care să nu ne dea prea multe bătăi de cap și, desigur, un format cât mai comercial. Toate astea, dau rețeta perfectă a clișeului numit: ”success for common people”.
    Încă nu am uitat că mi-ai promis un review pentru un film care să nu fie intrat în suita comună a clișeelor americane.
    Dacă totuși îți faci timp, îți fac eu două recomandări: A Frozen Flower și Rough Cut. Tu alegi. 🙂

    1. foarte bine ai descris genul de film ;), n-am uitat de review :D, momentan is foarte ocupat si abia mai vad un film pe la cinema si blogul meu traieste din recenzii la filme vazute acum o luna :))…stiu ca pentru A Frozen Flower era viitorul review, notez si Rough Cut pe lista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s