The Fugitive


„Let that be a lesson to you, boys and girls. Don’t ever argue with the big dog, because the big dog is always right.”

Pe vremuri cand tv-ul era principala sursa de furnizat filme, cu statut comercial pentru publicul larg iubitor de filme, The Fugitive e o amintire placuta. Am avut placerea de-al revedea chiar prin intermediul micului ecran, rezistand eroic reclamelor tot mai insistente si abundente in ultima vreme.

Daca nu va suna cunoscut numele filmului, pot sa va zic ca Harrison Ford si Tommy Lee fac parte din distributie, pe vremurile cand cei doi in special Ford inca mai erau vanati pentru rolurile principale, intre timp au fost inlocuiti de-o noua generatie de actori mult mai tanara, pentru acest gen de roluri.

Actiunea filmului e una alerta si clasic construita pentru a distrage atentia de la unele nereguli vizibile la nivel de scenariu. Dupa cate vad pe IMDb, se pare ca a fost un adevarat hit al aniilor 93′ cu nu mai putin de nota 7.8 si cu un numar de votanti de loc neglijabil: 127,272.

Cine doreste un film de actiune „old school” si niste celebritati „pierdute” la nivel de distributie, The Fugitive pare a fi un film ideal pentru publicul deloc pretentios de acum aproape 20 de ani si pentru cei nostalgici de azi.

„…but only one man in a million can survive that fall. The guy is fish food.

Fine. Go get a cane pole, catch the fish that ate him.”

Anunțuri

4 gânduri despre „The Fugitive

  1. intr-adevar un film in stilul vechi de realizare: actiune, suspans si dialorguri frumoase 🙂 cateodata si mie mi se face dor sa vad un film la TV, dar reclamele si propunerile sunt neinspirate…

  2. Vechi da bun. Tommy Lee Jone e bun ca de obicei 🙂 Parca si US Marshall e foarte asemanator si mai este unul tot cu el dar cu o femeie pe post de fugar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s