Mai


Mai în cinematografe:

1. The Dictator

“I strongly recommend you to visit the Empire State Building before you or one of your cousins takes it down”

Cred că fiecare dintre noi a auzit de controversatul Borat unde protagonsitul acestui film, Sacha Baron Cohen se află în rolul principal al viitoarei parodii de zile mari, pe nume The Dictator.

O comedie asteptată de foarte multă lume care are toate sansele să fie doar o mare harababură lipsită de haz, sunt rezervat când vine vorba de viitoarea calitate a acestei pelicule.

Premieră     18 mai           Trailer aici. 

2. Safe 

Jason Statham nu demult declara că nu-l deranjează chiar deloc că joacă un singur tip de rol şi că niciodată nu va trece la alt gen de film (comedii romantice, filme de epocă). Printre altele e un actor bine cotat pentru filmele de acţiune si scoate roluri pe bandă rulantă.

De data asta îşi face apariţia in filmul de acţiune Safe, ce pare a avea toate elementele necesare de-a avea o intrigă antrenantă si cât se poate de inteligent întreţinută. Poate ar mai trebui să-l văd şi prin cinema, nu de alta că se anunţă a fi un film meserias.

Premieră    11 mai                  Trailer aici.

 

 

3. Dark Shadows

Tim Burton inevitabil alături de Johnny Depp ne aduce pe marele ecran elemente specifice din universul său regizoral. Avem un an împânzit de maestrul Burton cu filmele: Frankenweenie şi Abraham Lincoln: Vampire Hunter ce se alătură de această poveste vampirească pe nume  Dark Shadows.

Având la bază serialul cu acelaşi nume de prin anii 52′ cu decor din anii 70’…cică ar putea apărea: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombies. Cine s-ar da îndărăt de la atâtea personaje pe fundal horror-fantastico-comedie?

Premieră  18 mai               Trailer aici.

 

4. Men in Black III

Aş fi ales în dentrimentul filmului  Men in Black III  asa zisul viitor blockbuster al celor de la Marvel, pe nume The Avengers ce sună din trâmbiţă pentru a aduna toţi eroii pentru o zbenguială de acţiune pentru niste cifre rotunjoare prin box-office.

În cele din urmă sunt mult mai curios de continuare francizei Man in Black plus revenirea lui Will Smith printre cei vii. Cu siguranţă acest film îşi va număra banii rânjind la viitorul profit generat de pe spatele faniilor ai celebrilor vânători de extraterestri.

Premieră   25 mai          Trailer aici. 

 

Advertisements

7 thoughts on “Mai

  1. Eu am vazut trailer-ul si sunt putin sceptica. Nu-s neaparat fana Burton desi imi place imagisitica lui. Pentru mine Alice in Wonderland a fost o dezamagire. Cred ca e interesant de vazut si Extremely Loud and Incredibly Close, care am citit ca va avea premiera tot luna asta. Mie-mi place Safran Foer. 🙂

    1. din 3 filme ce le are anul acesta macar unul sa fie mai aproape de perfectiune…Extremely Loud and Incredibly Close n-am stiut ca apare, ii cam tarzie lansarea…de Safran Foer n-am auzit pana acuma 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s