Kill List…leapsa criminala


La indemnul colegei cinefile Teo de la blogul Despre filme: „Top actori / actrite pe care iti doresti sa-i dai cu capul de pereti de fiecare data cand ii vezi – leapsa criminala„…Piratul Cinefil ii da bataie pentru o serie de atentate cu bomba la adresa celor mai „dragi” actori/actrite ce nu vor sa dispara de pe marele ecran, dupa cum urmeaza:

Actori

 Steven Seagal e noul Chuck Norris de prin filmele de actiune, plus ca nu mai dispare deloc de pe televiziunile mioritice…

Justin Timberlake. n-am nimic cu muzica lui, chiar imi place, dar cand vine vorba de actorie preferintele mi se schimba radical.

Sean Connery…stiu, stiu e un actor consacrat dar eu nu suport sa-l vad in fata ochiilor…

Brendan Fraser e pe lista din vagi motive, nu prea l-am vazut in multe filme, in afara de alea pe care toata lumea le stie.

Rob Schneider si comicul lui nu-mi starneste decat antipatie.

 Dolph Lundgren si numeroasele roluri proaste in filme de actiune mediocre.

 Mike Myers cu dublul rol „celebru”…

 Actrite (Cantarete)

Dintre actritele cu adevarat actrite n-am deloc obiectii, de data asta sunt un gentleman dar ofer un exemplu de bun simt:

Paris Hilton si cainele ei…

Invit toti doritorii pentru un alt „kill list” meserias…


Anunțuri

16 gânduri despre „Kill List…leapsa criminala

  1. mie nu-mi place Justin Timberlake nici cum canta si nici ca actor, dar trebuie sa recunosc ca in the social network mi-a cam placut, mi s-a parut destul de potrivit pentru rol

    1. poate un viitor rol l-ar face mai iubit…chiar nu stiu ce roluri a mai avut in afara de acele lipsite de haz pentru mine…pe la tv tot l-a dat cine stie ce preferinte mai are publicul nostru, ar trebui facut un sondaj :))…cine stie ce surprize apar

  2. @marian, n-am vazut filmul de care zici…imi aduc aminte numai de: First Knight (mai mult imi aduc aminte de Richard Gere si Julia Ormond), A Good Man in Africa defapt is si slab cotate astea 2 amintite…plus ceva varianta de Robin Hood si The Name of the Rose (bun filmu..)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s