The Woman in Black


„Don’t go chasing shadows, Arthur.”

Daniel Radclife, binecunoscutul actor primeste un rol pe masura sa de popularitate, jucand intr-unul dintre cele mai bune horror-thrillere vazute de mine in ultima vreme. Era de la sine inteles ca nu va juca in vreun film de mana doua unde va fi doar singura atractie, nu ca n-ar fi fost un bun scop de publicitate.

N-am vreo obiectie la adresa acting-ului  si datorita placutei prezente in rol secundar a actorului Ciarán Hinds, pe care n-am avut ocazia sa-l vad demult. Trecand peste interpretarile perfect incadrate in perioada istorica plus atmosfera des tensionata, remarc o viziune regizorala cu mici scapari datorita unei serii de influente horror de prin trecut dar frumos imbracate la nivel de imagine. Decorul isi are rolul principal de-a creea scena perfecta de speriat, plus o coloana sonora impregnata de rabufniri auditive si intretinerea sentimentului de mister corelat cu suspans ce se transforma in adevarate momente ale fiorului.

Circula o gluma pe internet: cica Arthur-ul nostru cauta dupa bagheta sa alunge dementorii… dementor aka Woman in Black ce s-ar putea sa fie sora geamana cu uratania cealalta din Insidious :))

„I believe the most rational mind can play tricks in the dark.” 

Pareri: Delia, Marian, Victor, Klausen, Angela, Blogatu, Cronix

Anunțuri

6 gânduri despre „The Woman in Black

  1. foarte tare posterul ! eu cum de nu l-am gasit ?:P. pe mine nu m-a impresionat atat de mult, dar este un film fidel genului horror. Daniel Radcliff e bun, scenariul bun, dar parca lipseste ceva. Apropo de aluzia la „Insidious”: mi-a placut mult mai bun. Este poate cel mai bun horror vazut de mine anul trecut.

  2. @angela de obicei caut mult dupa postere :)…poate fuga aceea continua umpluta cu momente horror da senzatia de lipsuri scenaristice…mie nu prea mi-a placut Insidious
    @sebi cine stie ce trucuri ascunse avea fantoma noastra :))
    @klausen poate la o multime de roluri se va uita cat de cat de trecutul de mic vrajitor….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s