The Woman in Black


“Don’t go chasing shadows, Arthur.”

Daniel Radclife, binecunoscutul actor primeste un rol pe masura sa de popularitate, jucand intr-unul dintre cele mai bune horror-thrillere vazute de mine in ultima vreme. Era de la sine inteles ca nu va juca in vreun film de mana doua unde va fi doar singura atractie, nu ca n-ar fi fost un bun scop de publicitate.

N-am vreo obiectie la adresa acting-ului  si datorita placutei prezente in rol secundar a actorului Ciarán Hinds, pe care n-am avut ocazia sa-l vad demult. Trecand peste interpretarile perfect incadrate in perioada istorica plus atmosfera des tensionata, remarc o viziune regizorala cu mici scapari datorita unei serii de influente horror de prin trecut dar frumos imbracate la nivel de imagine. Decorul isi are rolul principal de-a creea scena perfecta de speriat, plus o coloana sonora impregnata de rabufniri auditive si intretinerea sentimentului de mister corelat cu suspans ce se transforma in adevarate momente ale fiorului.

Circula o gluma pe internet: cica Arthur-ul nostru cauta dupa bagheta sa alunge dementorii… dementor aka Woman in Black ce s-ar putea sa fie sora geamana cu uratania cealalta din Insidious :))

“I believe the most rational mind can play tricks in the dark.” 

Pareri: Delia, Marian, Victor, Klausen, Angela, Blogatu, Cronix

Advertisements

6 thoughts on “The Woman in Black

  1. foarte tare posterul ! eu cum de nu l-am gasit ?:P. pe mine nu m-a impresionat atat de mult, dar este un film fidel genului horror. Daniel Radcliff e bun, scenariul bun, dar parca lipseste ceva. Apropo de aluzia la “Insidious”: mi-a placut mult mai bun. Este poate cel mai bun horror vazut de mine anul trecut.

  2. mie mi-a placut filmul. cat despre DR, el se lupta inca cu background-ul HP, de care nu va scapa prea usor.

  3. @angela de obicei caut mult dupa postere :)…poate fuga aceea continua umpluta cu momente horror da senzatia de lipsuri scenaristice…mie nu prea mi-a placut Insidious
    @sebi cine stie ce trucuri ascunse avea fantoma noastra :))
    @klausen poate la o multime de roluri se va uita cat de cat de trecutul de mic vrajitor….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s