The Woman in Black


„Don’t go chasing shadows, Arthur.”

Daniel Radclife, binecunoscutul actor primeste un rol pe masura sa de popularitate, jucand intr-unul dintre cele mai bune horror-thrillere vazute de mine in ultima vreme. Era de la sine inteles ca nu va juca in vreun film de mana doua unde va fi doar singura atractie, nu ca n-ar fi fost un bun scop de publicitate.

N-am vreo obiectie la adresa acting-ului  si datorita placutei prezente in rol secundar a actorului Ciarán Hinds, pe care n-am avut ocazia sa-l vad demult. Trecand peste interpretarile perfect incadrate in perioada istorica plus atmosfera des tensionata, remarc o viziune regizorala cu mici scapari datorita unei serii de influente horror de prin trecut dar frumos imbracate la nivel de imagine. Decorul isi are rolul principal de-a creea scena perfecta de speriat, plus o coloana sonora impregnata de rabufniri auditive si intretinerea sentimentului de mister corelat cu suspans ce se transforma in adevarate momente ale fiorului.

Circula o gluma pe internet: cica Arthur-ul nostru cauta dupa bagheta sa alunge dementorii… dementor aka Woman in Black ce s-ar putea sa fie sora geamana cu uratania cealalta din Insidious :))

„I believe the most rational mind can play tricks in the dark.” 

Pareri: Delia, Marian, Victor, Klausen, Angela, Blogatu, Cronix

Anunțuri

6 gânduri despre „The Woman in Black

  1. foarte tare posterul ! eu cum de nu l-am gasit ?:P. pe mine nu m-a impresionat atat de mult, dar este un film fidel genului horror. Daniel Radcliff e bun, scenariul bun, dar parca lipseste ceva. Apropo de aluzia la „Insidious”: mi-a placut mult mai bun. Este poate cel mai bun horror vazut de mine anul trecut.

  2. @angela de obicei caut mult dupa postere :)…poate fuga aceea continua umpluta cu momente horror da senzatia de lipsuri scenaristice…mie nu prea mi-a placut Insidious
    @sebi cine stie ce trucuri ascunse avea fantoma noastra :))
    @klausen poate la o multime de roluri se va uita cat de cat de trecutul de mic vrajitor….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s