Aprilie


Sa vedem ce vom zari pe luna aprilie in cinematografe:

1.Battleship 

Daca tin bine minte in aceiasi perioada a anului trecut a aparut Battle: Los Angeles, care seamana din multe puncte de vedere cu Battleship-ul nostru. Un mare zumzet s-a produs in jurul acestui film la auzirea vestii ca Rihanna va lupta cu indarjire impotriva unor extraterestri cica naufragiati.

Lupta se anunta de proportii planetare unde norocoasa armata americana dornica de conflicte armate si-a gasit un adversar pe masura, daca te tot iei de aia mici.

Premiera 20 aprilie     Trailer  aici.

 

 

2.Intouchables 

Si cum nu m-am indoit aproape niciodata de comedia franceza,  Intouchables pare a fi ultima gaselnita a amuzantilor astia de europeni. E inca de anul trecut in circuit, dar de abia acum lansat in cinematogarafe. Am auzit numai lucruri bune despre el, plus o nota motivanta de 8,4, din partea IMDb-ului ceea ce ma face curios de calitatea filmului.

Nu prea recunosc actorii, distribuiti la nivelul acestui film dar dupa cum spuneam merg pe mana comicului francez.

Premiera   20 aprilie         Trailer aici.

 

3.The Raven 

Thriller, secolul 19, scriitor celebru, actor celebru, poveste misterioasa toate incadrate in viitorul film The Raven ce se anunta o portie buna de thriller impopotonat cu mister. John Cusack joaca pe Edgar Allan Poe, personaj acuzat de niste crime odioase parca copiate din cartile sale.

Astept primele reactii dupa lansarea oficiala, apoi posibil sa ma avant inspre cinematograf, nu de alta, pare destul de tentant.

Premiera  27 aprilie                   Trailer  aici.

 

 

4. Salmon Fishing in the Yemen

Filmul “Salmon Fishing in the Yemen” pare o comedie usoara menita sa te destinda printr-un subiect optimist de atragator. Printre altele zarim pe Ewan McGregor si Emily Blunt ce au sarcina imposibila de-a crea un mediu prielnic pescuitului undeva prin desertul seicilor.

O calatorie pe taramurile nisipoase pentru a da viata unor “visuri” extravagante, sunt curios daca toata povestea se va transforma in ceva comic de calitate.

 

Premiera    6 aprilie                 Trailer aici.

Advertisements

8 thoughts on “Aprilie

  1. Se pare ca dupa ce si-au batut joc de Arthur Conan Doyle cu ultimele Sherloace, i-a venit randul si lui Poe sa se invarta nitel in mormant. Sunt curios asta ce stil de arte martiale practica.

  2. […] 3. Continui tot cu un blog din aceeasi categorie, si anume blogul PIRATULUI CINEFIL. Da, imi place si asta. Stiu, o sa-mi spuna unii ca eu citesc bloguri cinefile mai mult decat ma uit la filme. Asa o fi, dar trebuie sa aflu cumva de filme. A ma baza doar pe ce se da la cinematografe si la televizor e crunt. Mai bine ma impusc direct. Faza cu blogroll-ul n-o mai zic, cititi mai sus. E valabil si aici. Ca si recomandare de articol dau cel cu filmele lunii aprilie. […]

  3. luna slaba zic eu. doar filmul francez prezinta interes. in rest toate se anunta niste prostii amabalate frumos 🙂

  4. Intouchables este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2011. in rest inca nu am vazut si nu ma tenteaza prea multe, poate the raven…asa din curiozitate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s