War Horse


 „Be brave! Be brave!”

La „conducerea” recentului film, War Horse se afla Steven Spielberg, „tipul blockbuster” ce reuseste prin intermediul proiectelor sale sa aduca pe marele ecran o serie de filme cu mare succes la public. Zic eu, unul dintre motivele popularitatii la nivel de incasari se reflecta prin calitatea superioara a peliculei, abordarea unor teme cinematografice interesante; ori o incursiune dibace printre preferintele cinefilului de rand, consumator de filme, usor digerabile dar frumos ornamentate vizual

Respectivul film are parte de-un „story” cursiv, cu un fir narativ frumos prezentat pe parcursul celor 146 de minute insirate pe fundalul primului razboi mondial.

Se urmareste o serie de aventuri primejdioase a unui cal de rasa in paralel cu povestea tanarului sau stapan; de-a lungul acestei istorisiri intervin intr-un mod oportun o serie de personaje ce dau culoare intregii povesti.

War Horse un film ce iti da o senzatie de bine la vizionare dar fara sa fie un film exceptional, reusind sa surprinda prin calitatea cinematografiei si a soundtrack-ului ce acompaniaza perfect „sirul” de imagini de pe plaiurile fermei si frontul de razboi. De recomandat pentru o calatorie plina de emotie, lupta pentru supravietuire fiind frumos narata prin intermediul acestui film

„Can you imagine flying over a war and you know you can never look down? You have to look forward, or you’ll never get home. …What could be braver than that?”

Anunțuri

6 gânduri despre „War Horse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s