War Horse


 “Be brave! Be brave!”

La “conducerea” recentului film, War Horse se afla Steven Spielberg, “tipul blockbuster” ce reuseste prin intermediul proiectelor sale sa aduca pe marele ecran o serie de filme cu mare succes la public. Zic eu, unul dintre motivele popularitatii la nivel de incasari se reflecta prin calitatea superioara a peliculei, abordarea unor teme cinematografice interesante; ori o incursiune dibace printre preferintele cinefilului de rand, consumator de filme, usor digerabile dar frumos ornamentate vizual

Respectivul film are parte de-un “story” cursiv, cu un fir narativ frumos prezentat pe parcursul celor 146 de minute insirate pe fundalul primului razboi mondial.

Se urmareste o serie de aventuri primejdioase a unui cal de rasa in paralel cu povestea tanarului sau stapan; de-a lungul acestei istorisiri intervin intr-un mod oportun o serie de personaje ce dau culoare intregii povesti.

War Horse un film ce iti da o senzatie de bine la vizionare dar fara sa fie un film exceptional, reusind sa surprinda prin calitatea cinematografiei si a soundtrack-ului ce acompaniaza perfect “sirul” de imagini de pe plaiurile fermei si frontul de razboi. De recomandat pentru o calatorie plina de emotie, lupta pentru supravietuire fiind frumos narata prin intermediul acestui film

“Can you imagine flying over a war and you know you can never look down? You have to look forward, or you’ll never get home. …What could be braver than that?”

Advertisements

6 thoughts on “War Horse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s