Martie


Ca de obicei in urmatoarele randuri vor urma cele 4 preferinte subiective de vizionat in cinema-ul mioritic:

1. 21 Jump Street

Demult nu a mai iesit la rampa o comedie meseriasa, buna de starnit hohote de ras, buna de vizionat pe marele ecran din cinematograful tau preferat.  21 Jump Street din trailer e cat se poate de amuzant, pare a fi filmul “ideal” pentru genul de activitate.

Merg cu incredere pe mana lui Johan Hill cand vine vorba de comedie, un pic suspect de aparitia in ultimu timp in mod constant a actorului Channing Tatum pe care nu prea il agreez.

Premiera  16 martie.     Trailer aici.

 

 

 

2. John Carter 

Cei de la Disney au un nou proiect care din punctul meu de vedere pare a fi de-a dreptul spectaculos. Reflectat cel putin din trailer filmul John Carter are o poveste tipic studioului cel produce dar asta nu inseamna ca nu o sa iasa ceva de doamne ajuta.

Un SF plasat pe o alta planeta pe un fundal ce pare mai mult preistoric prin cadrul natural ce-l ofera asa zisa planeta Marte, populata de niste bastinasi extrarestri ce au ca animale de “companie” niste frumuseti. Defapt un “basm” unde luptatorul bine facut isi salveaza printesa din mainile raului.

Premiera 9 martie    Trailer aici. 

 

3. The Hunger Games  

Dupa ce trilogia de carti The Hunger Games s-a vandut la fiecare colt de strada, si-a asigurat celebritatea, a urmat ca dupa un asemenea succes la “box office-ul” de librarie, sa nu te astepti la altceva decat la un film ce preia ideea pentru ai da viata prin imagine.

Filmul ia in calcul o noua lume post-apocaliptica unde lupta pentru supravietuire se da printr-un joc pe viata si pe moarte.

Odata cu lansarea vom vedea cat de fidel va umari cartea ori cat de reusit va fi, incat sa merite o continuare.

Premiera  23 martie       Trailer aici.

 

4. Chronicle

Chronicle pare a fi filmul ce da viata “viselor”/ fanteziilor de mici copii de-a avea anumite puteri speciale, de-a manipula lucruri cu puterea mintii.  Peste ocean dupa o lansare mai devreme in cinema, a avut de-o primire pozitiva plus niste incasari la box office deloc neglijabile.

Intr-un stil de filmare “footage” sper sa iasa de-o abordare inteligenta mai ales ca povestea e cu perspectiva.

Premiera 2 martie     Trailer aici.

Advertisements

3 thoughts on “Martie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s