The Grey


    „Don’t be afraid”

Pe ideea de mai sus merge toata actiunea filmului, pe parcursul careia Liam Neeson a „naufragiat” alaturi de camarazii de zbor intr-o adevarata mare alba. Undeva pe un munte viscolit, haituiti de-o zapada interminabila si o serie de lupi parca desprinsi din basmele mioritice.

Ideea filmului e una relativ cu probleme ce necesita o viziune inspirata de-a transforma totul in ceva inteligent, pentru a satisface privitorul dornic de ceva ingenios in ale scenariului.

A dorit sa combine mai multe elemente pe metrul patrat: tentativa de horror, un thriller mai rasarit, actiune pierduta, „aventuri” de tot rahatul, o incercare de inserare a unei povesti de dragoste pentru a da mai mult dramatism povestii…sfarsind ca film specialist in aparenta supravietuire.

The Grey nu a facut nici una nici alta, s-a luptat cu nametii si o haita de lupii sfarsind tragic la nivelul unui film mediocru. De punctat ar fi incercarea de-a aduce dramatism prin intermediul fiecarui personaj si cateva scene ce te mai fac sa tresari din cand in cand, sa te gandesti: „I’m still alive”

„Once more into the fray. Into the last good fight I’ll ever know. Live and die on this day. Live and die on this day.”

Anunțuri

14 gânduri despre „The Grey

  1. sper sa nu ma dezamageasca…. din ce am citit pana acum, filmul se lupta sa „supravietuiasca” concurentei…. nu vreau sa fiu una din persoanele care se uita la un film doar pentru ca apar un anumit actor, dar pentru mine Liam Neeson este un motiv suficient sa vad „The Grey”…

  2. daca ma gandesc mai bine, dupa cum spuneam are o intreaga mixtura aplicata la nivel de scenariu si actiune dar unele momente te surprind dupa care dispar in ceata fara a fi exploatate la maxima valoare…de apreciat si pentru urmele de imprevizibilitate 😉 …niste puncte pozitive in plus 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s