Defendor


“Look out, termites. It’s squishing time.”

Defendor isi face aparitia prin 2009 de atunci pana acum doar cuvinte de lauda la adresa lui, astfel in cele din urma am “pus” mana pe el si l-am vizionat…fiind impulsionat dupa ce recent l-am vazut pe Woody Harrelson intr-un alt film de-al lui…Rampart.

Harrelson prin acest rol paraseste aria lui de personaje interpretate, surprinzandu-ne la modul placut printr-un rol atipic lui.

Defendor e numele unui super-erou din viata reala, ce simte durerea dupa o bataie si are slabiciuni ca tot omul, dar care lupta contra criminalitatii, mai indarjit ca un super-erou decupat din benzile desenate, intr-o varianta de multe ori comica.

Cel din spatele lui Defendor e genul de personaj ce nu intelege mersul normal al lucrurilor si traieste in lumea lui, unde raul e pedepsit la modul cel mai simplu, “evadeaza” din realitate prin intermediul unui “justitiar” pus pe fapte mari.

Acest film insulta inteligenta filmelor cu super-eroi, redand o varianta a acestor gen de filme din viata reala, un raspuns ironic la sacrificiile pline de actiune ale renumitelor personaje super-erou ce au prins viata pe marele ecran.

Alte pareri: Marian,  Victor , Mihaela

 

Advertisements

One thought on “Defendor

  1. […] din lumea actoriei: în rol principal după prestaţiile din The Messenger, Zombieland, Bunraku si Defendor, se află nimeni altul decât Woody Harrelson. În mod surprinzător în dreptul rolurilor […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s