Defendor


„Look out, termites. It’s squishing time.”

Defendor isi face aparitia prin 2009 de atunci pana acum doar cuvinte de lauda la adresa lui, astfel in cele din urma am „pus” mana pe el si l-am vizionat…fiind impulsionat dupa ce recent l-am vazut pe Woody Harrelson intr-un alt film de-al lui…Rampart.

Harrelson prin acest rol paraseste aria lui de personaje interpretate, surprinzandu-ne la modul placut printr-un rol atipic lui.

Defendor e numele unui super-erou din viata reala, ce simte durerea dupa o bataie si are slabiciuni ca tot omul, dar care lupta contra criminalitatii, mai indarjit ca un super-erou decupat din benzile desenate, intr-o varianta de multe ori comica.

Cel din spatele lui Defendor e genul de personaj ce nu intelege mersul normal al lucrurilor si traieste in lumea lui, unde raul e pedepsit la modul cel mai simplu, „evadeaza” din realitate prin intermediul unui „justitiar” pus pe fapte mari.

Acest film insulta inteligenta filmelor cu super-eroi, redand o varianta a acestor gen de filme din viata reala, un raspuns ironic la sacrificiile pline de actiune ale renumitelor personaje super-erou ce au prins viata pe marele ecran.

Alte pareri: Marian,  Victor , Mihaela

 

Anunțuri

Un gând despre „Defendor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s