Invention of Love


Datorita faptului ca demult nu am mai contribuit cu ceva la sectiunea scurt-metraj, de acum incolo va fi un „short film” pe saptamana.

 Invention of Love

Invention of Love un scurt-metraj animat din anul 2010, produs de Rusia sub bagheta regizorului Andrey Shushkov. In aceasta mica animatie avem de-a face cu o idee ingenioasa incepand cu cadrul in care se desfasoara actiunea, muzica ce completeaza imaginea la modul ideal si terminand cu un subiect care aparent dupa titlu pare bun de-ati induce o stare de bine.

 Concret e o alta varianta originala prin care artistul intelege iubirea, o expunere intr-un cadru intunecat poate pentru a minimaliza inca de la inceput finalul.

Anunțuri

2 gânduri despre „Invention of Love

  1. de obicei incerc sa tin pasul si cu ce se intampla in materie de scurt metraje, este putin mai greu pentru ca sunt foarte multe si nu atat de promovate. ma bucur ca ai postat acest scurt metraj pentru ca nu stiam de existenta lui si mi-a placut, este o animatie reusita, ingenioasa

    1. intr-adevar sunt o multime de scurt-metraje si slab promovate ca de exemplu si-n cazul celor nominalizate la Oscar, nu se vorbeste prea mult despre ele…multe arata foarte bine si merita sa-ti pierzi putinul timp necesar pentru o vizionare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s