Invention of Love


Datorita faptului ca demult nu am mai contribuit cu ceva la sectiunea scurt-metraj, de acum incolo va fi un “short film” pe saptamana.

 Invention of Love

Invention of Love un scurt-metraj animat din anul 2010, produs de Rusia sub bagheta regizorului Andrey Shushkov. In aceasta mica animatie avem de-a face cu o idee ingenioasa incepand cu cadrul in care se desfasoara actiunea, muzica ce completeaza imaginea la modul ideal si terminand cu un subiect care aparent dupa titlu pare bun de-ati induce o stare de bine.

 Concret e o alta varianta originala prin care artistul intelege iubirea, o expunere intr-un cadru intunecat poate pentru a minimaliza inca de la inceput finalul.

Advertisements

2 thoughts on “Invention of Love

  1. de obicei incerc sa tin pasul si cu ce se intampla in materie de scurt metraje, este putin mai greu pentru ca sunt foarte multe si nu atat de promovate. ma bucur ca ai postat acest scurt metraj pentru ca nu stiam de existenta lui si mi-a placut, este o animatie reusita, ingenioasa

    1. intr-adevar sunt o multime de scurt-metraje si slab promovate ca de exemplu si-n cazul celor nominalizate la Oscar, nu se vorbeste prea mult despre ele…multe arata foarte bine si merita sa-ti pierzi putinul timp necesar pentru o vizionare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s