The Descendants


„A family seems exactly like an archipelago. All part of the same whole, but still separate and alone. And always drifting slowly apart.”

La auzirea vestilor ca George Clooney face  furouri intr-un rol catalogat drept cel mai bun de pana acum din cariera sa de actor, atunci astfel de vesti nu te las in pace, te „bantuie” pana cand nu o sa vezi si tu cu ochii tai marea minune.

Asteptarile au fost mari, deja se pare ca si-a adjudecat Globul de Aur, din start isi merita toate laudele aduse plus nominalizarea la Oscar, pentru mine devine preferatul/favoritul la castigarea statuetei pentru rolul principal. O demonstratie de actorie ca la carte prin implicare si devotament, a facut din personajul sau unul credibil, bine integrat din punct de vedere emotional.

The Descendants e drama de familie ce urmareste o criza complexa la nivelul relatiilor din cadrul unei familii aflate in „colaps” odata ce pe unul dintre membrii ii pandeste moartea…o reinventare a acceptiunii de-a fi parinte, o cautare in continuu a stabilitatii aducatoare de fericire si intelegere.

„I don’t want my daughters growing up entitled and spoiled. And I agree with my father – you give your children enough money to do something but not enough to do nothing.”

Anunțuri

5 gânduri despre „The Descendants

  1. […] „Ben and Kate” (FOX) este un serial de comedie despre… Ben și Kate, normal. Kate este o mamă singură și foarte responsabilă, în timp ce Ben, fratele ei venit să o ajute să-și crească fiica de 5 ani (Maddie), este un pierde-vară și visător incurabil. Firi foarte diferite, cei doi reușesc să-și modifice reciproc zonele de confort, să formeze o familie simpatică și să aibă parte de aventuri amuzante și educative. Intitulat inițial „Ben Fox is My Manny”, „Ben and Kate” nu are o premisă originală, dar are energie, personaje atrăgătoare și foarte mult suflet. Kate și Ben Fox, ambii nenorocoși în dragoste, sunt interpretați de Dakota Johnson (fiica actorilor Don Johnson și Melanie Griffith), respectiv Nat Faxon (câștigător de Oscar din postura de co-scenarist al filmului The Descendants). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s