Carnage


Daca tot am fost in perioada in care s-au facut „pronosticuri” pentru viitoarele Oscaruri, trebuie sa incepem la vizionarea numelor de filme ce au fost des vehiculate pentru cursa mult ravnitelor statuete aurite.(din pacate nici o nominalizare pentru acest film)

Roman Polanski prin filmul Carnage adapteaza o piesa de teatru pe marele ecran, experimentand domeniul dramaturgiei la nivel de cinematografie cu ajutorul unor nume mari in ale actoriei: Kate Winslet, Jodie Foster, Christoph Waltz si John Reilly.

Cei patru formeaza 2 cupluri casatorite care nu se cunosc deloc, ce se intalnesc intr-un spatiu restrans mai exact in apartamentul unora dintre cupluri, totul datorandu-se unei batai brutale intre copii lor.

Din ceea ce trebuia sa fie o simpla discutie intre parinti se ajunge la o adevarata „isterie” plina de replici inteligente, remarci amuzante intr-un cadru deloc destins, un dialog plin de exuberanta ce te surprinde prin sumedeniile de situatii ciudate.

O descatusare a personajelor,  de-o naturalete ce da culoare  scenariului, inteligent format pentru o asttfel de desfasurare a evenimentelor, in doar 78 de minute  cu ajutorul unor interpretari fabuloase si o punere in scena la modul ideal vei avea parte de-o interactiune directa cu una din cele mai intense filme statice, inchis intr-un spatiu restrans cu un numar mic de personaje (4) .

Din punctul de vedere al votantilor de la  Globurile de Aur, partea feminina a distributiei s-a descurcat mult mai bine oferindu-le 2 nominalizari (cei de la Oscar nu s-au indurat cu cel putin o nominalizare).

Anunțuri

3 gânduri despre „Carnage

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s