Puncture


“I bet you spent your whole life believing that you, you were born to do something great, make a difference, do something special. Important.

…it’s the most ordinary thought anybody ever had.”

Filmul Puncture cu o poveste  pe care o stim cu toti: persoane/avocati brilianti ce construiesc adevarate cazuri si dau in judecata mari companii pe baza unei “rele purtari” fata de umanitate intr-o desfasurare a evenimentelor deseori intriganta, interesanta ce iti acapareaza atentia si te face sa traiesti emotional alaturi de cei inselati de “sistem”. Puncture are doi asemenea avocati dintre care unul interpretat foarte bine de Chris Evans, in principal se urmareste personalitatea acestui personaj (lawyer, genius, fool, son, brother, visionary, playboy, madman, druggie, friend) si intr-un plan mai indepartat pledoaria contra companiei in cauza,  toata aceasta lupta creste progresiv in importanta, in final ocupand locul principal in poveste.

Defapt filmul trateaza o multitudine de situatii si se plimba inteligent printre ele incepand cu dependenta de droguri si implicatiile sale, dedesubturile marilor afaceri si nu in cele din urma demascarea finala intr-un spirit eroic cu sacrificii.

Intr-un rol secundar am avut placerea de-al descoperi pe Brett Cullen.

 

Advertisements

4 thoughts on “Puncture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s