Puncture


„I bet you spent your whole life believing that you, you were born to do something great, make a difference, do something special. Important.

…it’s the most ordinary thought anybody ever had.”

Filmul Puncture cu o poveste  pe care o stim cu toti: persoane/avocati brilianti ce construiesc adevarate cazuri si dau in judecata mari companii pe baza unei “rele purtari” fata de umanitate intr-o desfasurare a evenimentelor deseori intriganta, interesanta ce iti acapareaza atentia si te face sa traiesti emotional alaturi de cei inselati de “sistem”. Puncture are doi asemenea avocati dintre care unul interpretat foarte bine de Chris Evans, in principal se urmareste personalitatea acestui personaj (lawyer, genius, fool, son, brother, visionary, playboy, madman, druggie, friend) si intr-un plan mai indepartat pledoaria contra companiei in cauza,  toata aceasta lupta creste progresiv in importanta, in final ocupand locul principal in poveste.

Defapt filmul trateaza o multitudine de situatii si se plimba inteligent printre ele incepand cu dependenta de droguri si implicatiile sale, dedesubturile marilor afaceri si nu in cele din urma demascarea finala intr-un spirit eroic cu sacrificii.

Intr-un rol secundar am avut placerea de-al descoperi pe Brett Cullen.

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Puncture

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s