Comedii la minut (2)


Daca ai raspunde la intrebarea din titlul filmului “What’s Your Number?”, cei de la IMDb ar spune un 5,6 nemeritat…

In primul rand nu stiu cum am ajuns sa vad aceasta comedie stearsa poate mai eram curios cum se descurca Anna Faris in afara francizei Scary Movie plus ca Chris Evans mai da si el cu numele mai bine nu o facea.

In caz ca vrei sa  vezi o adevarata mascarada a unei tipe aparent sensibila care zgandareste cu putere in trecutul sau plin de fosti iubiti la numar cam 20, intr-o  cautare imbecila ce vrea sa dea a comedie dar sfarseste a fi o adevarata parodie proasta…concluzia: Mai bine nu.

 

“He’s not brooding, or lovesick, he’s the fucking shark from Jaws”

O mult mai buna parere am despre remake-ul de anul trecut pe nume Fright Night ce combina doua genuri, comedia cu horrorul intr-un stil vizionabil. Originalul din 1985 nu l-am vazut si chiar nu-s curios sa-l vad.Varianta din 2011 m-a multumit prin “reinventarea” intr-un stil modern de mai pui si 3d-ul.

Totul se invarte in jurul unui vampir insetat de sange stiu ca suna a cliseu dar o data cu Twilight vampiri si-or mai pierdut din caractersitici s-au mai imuiat noroc cu protagonistul nostru pe nume Jerry, mai  simtim si noi ce ravagii mai poate face un adevarat vampir si deloc ceva de genu: casatorii fastuoase.

Daca tot nu vi se starneste curiozitatea atunci pot pomeni de  Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse si Anton Yelchin.

Advertisements

6 thoughts on “Comedii la minut (2)

 1. Tocmai ma pregateam sa caut “What’s Your Number?”, asa ca m-ai scutit de inca o prostioara…
  Fright Night nu e genul meu, mereu ma feresc de genul horror

 2. @jovi sa nu faci greseala sa te uiti la el…Fright Night nu ii chiar asa horror…
  @mircea stiu de ce film zici:”Seeking Justice”…nu l-am vazut… la cinema ma duc cat de curand la “The Girl with the Dragon Tattoo” 🙂
  @marian filmu ne-o dus pe amandoi de nas pana la final…

 3. What’s Your Number merge pe acelasi principiu al comediei romantice asa ca e normal sa nu te surprinda. L-am vazut pt. Chris Evans care are un rol cam sters, insa Anna Faris e destul de spontana insa nu poate salva un film al carui scenariu e cum e.
  Cat despre Fright Night…l-am vazut vara trecuta la cinematograf si mi-a placut mult. E fain sa vezi in sfarsit un film cu vampiri care cauta doar sa-si potoleasca ‘setea’. Ca de cei care umbla de colo-colo in speranta de-asi pierde virginitatea ne-am saturat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s