Ianuarie


Sa vedem ce vizionam in noul an la cinema:

1.Machine Gun Preacher

De-o vreme Gerard Butler e cam dat disparut dar se pare ca revine intr-un film inspirat dintr-o poveste reala unde un fost traficant de droguri o ia pe calea dreptatii pentru a salva de la “pieire” pe cei neindreptatiti de soarta.

Machine Gun Preacher are toate sansele sa ne surprinda mai ales ca actiune se petrece undeva in Africa mai exact in Sudan unde binecunoscutele “conflicte” inca mai exista si furnizeaza subiecte delicate filmelor.

Premiera   6 ianuarie       Trailer aici.

 

 

 

2.Underworld: Awakening

2012 chiar din prima luna ne aduce al 4 lea episod dintr-o franciza binecunoscuta “Underworld” o continuare in varianta fresh “awake” cu elemente de SF pe langa fantastic, horror si “putina” actiune in care Kate Beckinsale dicteaza ritmul.

Chiar nu stiu cat demult aceasta parte va trezi la viata franciza dar sigur lupta dintre lycani si vampiri pe un decor futurist intr-un inevitabil 3D va da macar cat de cat bine pe ecran daca nu sper sa asistam la o “inmormantare” fastuoasa…

Premiera    20 ianuarie       Trailer  aici.

 

 

3.Contraband

Mark Wahlberg, Kate Beckinsale si Ben Foster in filmul Contraband ne aduc la cunostinta lumea dura a contrabandistilor “meseriasi”. Un thriller cu un subiect destul de serios de-a ne furniza o serie de intrigi, o actiune antrenanta plus niste interpretari pe masura actorilor din distributie ce au mai avut de-a face cu genu de roluri.

De regizorul Baltasar Kormákur nu am ce zice pentru ca nu stiu mai nimic despre el poate o sa ma apuc de mai recentul film regizat de dansul: Inhale sa vad de ce ii in stare…

Premiera  20 ianuarie        Trailer aici.

 

 

4.We Bought a Zoo

Nu in ultimul rand Matt Damon si Scharlett Johansson in filmul We Bought a Zoo ne aduc o drama in note de comedie, un film mult vehiculat pentru viitoarele oscarurii, nominalizari desigur, chiar is curios daca Damon va fi rasplatit cu ceva daca tot se vorbeste atata despre filmul acesta.

De obicei filmele de Oscar la noi ruleaza la o mare distanta fata de data la care au fost lansate in SUA, asa ca filmul acesta si  Carnage, J. Edgar plus The Ides of March sunt cu sanse reale la Oscar cel putin din punctu asta de vedere :))

Premiera  27 ianuarie              Trailer aici.

4 thoughts on “Ianuarie

  1. Si eu cred c-o sa ia oscarul, daca nu pentru actorul principal atunci pentru scenariu. e intr-adevar deosebit, real in primul rand…

  2. I need to thank you for posting this text without the standard bias that’s so prevalent in nowadays’s writings. This content is easy information.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s