Legaturi Bolnavicioase


Legaturi bolnavicioase un film scurt si concis la adresa unui subiect delicat din dragostea de-a expune in situatii anormale o problematica cat se poate de ambigua.

Sigur cat de cat ti se pare anormal o relatie intre persoanele de aceleiasi sex acest film pe langa aceasta mai exploreaza in paralel si o relatie intre 2 persoane care sunt mai mult decat rude ci chiar frate si sora.

Toate aceste “legaturi bolnavicioase” evolueaza in context deloc explicit sexual doar cu o singura exceptie care presupun sa ne “dezghete” si din punct de vedere vizual nu doar conceptual.

Filmul e perfect incadrat in obisnuitul modernism al ultimilor ani ai cinematografiei romanesti, ne sugereaza o dubla poveste de dragoste sucita din multe puncte de vedere voind sa dea dovada ca acel sentiment oricum l-ai privi e puternic si frumos din orice ipostaza, o reducere la simplitate fara a discrimina momentul cand si unde apare…

“Pentru cei mai multi eram doua bune prietene care nu-si gaseau locul pe lumea asta, si numai cativa credeau ca stiu adevarul despre noi. Dar noi eram singurele care cunosteam adevarul adevarat.Ca habar n-aveam, de fapt,  ce ni se intamplase, dar ca era ceva destul de frumos”

3 thoughts on “Legaturi Bolnavicioase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.