Legaturi Bolnavicioase


Legaturi bolnavicioase un film scurt si concis la adresa unui subiect delicat din dragostea de-a expune in situatii anormale o problematica cat se poate de ambigua.

Sigur cat de cat ti se pare anormal o relatie intre persoanele de aceleiasi sex acest film pe langa aceasta mai exploreaza in paralel si o relatie intre 2 persoane care sunt mai mult decat rude ci chiar frate si sora.

Toate aceste „legaturi bolnavicioase” evolueaza in context deloc explicit sexual doar cu o singura exceptie care presupun sa ne „dezghete” si din punct de vedere vizual nu doar conceptual.

Filmul e perfect incadrat in obisnuitul modernism al ultimilor ani ai cinematografiei romanesti, ne sugereaza o dubla poveste de dragoste sucita din multe puncte de vedere voind sa dea dovada ca acel sentiment oricum l-ai privi e puternic si frumos din orice ipostaza, o reducere la simplitate fara a discrimina momentul cand si unde apare…

„Pentru cei mai multi eram doua bune prietene care nu-si gaseau locul pe lumea asta, si numai cativa credeau ca stiu adevarul despre noi. Dar noi eram singurele care cunosteam adevarul adevarat.Ca habar n-aveam, de fapt,  ce ni se intamplase, dar ca era ceva destul de frumos”

Anunțuri

3 gânduri despre „Legaturi Bolnavicioase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s