Decembrie


1.Puss in Boots

Puss in Boots si pisica fioroasa din Shrek vine pe marile ecrane sa ne mai descreteasca fruntile, sa ne amuze cu noile aventuri ale unui nou personaj animat intr-un nou inceput de animatie. Antonio Banderas da glas amuzantului motan care ne-a incantat in rolurile episodice pe care le-a avut in  faimoasa franciza animata, o “afirmare” ce sigur isi merita propriul film…

Premiera 2 decembrie    Trailer aici.

 

 

 

 

 

 

2.Sherlock Holmes:A Game of Shadows

Sherlock Holmes:A Game of Shadows si pentru mine cel mai asteptat film de anul acesta, celebrul personaj interpretat perfect in prima parte de Robert Downey Jr. care desigur va aparea si in aceasta a a doua parte in rol principal pentru a ne dezvalui noi intrigi specifice, de-a ne incanta sper cu o noua actiune plina de mistere gata de-a fi elucidate.

Din trailer se anunta a fi cel putin la fel de spectaculos ca prima parte, cu siguranta pot spune ca nu va dezamagi…

Premiera     23 decembrie      Trailer aici.

 

 

 

 

3.Mission: Impossible – Ghost Protocol

Filmul Mission: Impossible-Ghost Protocol e imposibil sa nu-l aiba in distributie in rol principal pe fiorosul Tom Cruise care in ultima perioada a cam dat-o in bara in materie de filme, roluri jucate , incasari asa ca astept ca toata “furia” sa se indrepte spre acest nou proiect.

Daca primele parti au avut parte de actiune pura si pe Tom in cele mai bune zile ale sale atunci astept ca aceasta a 4 a parte sa se dezlantuie in sensul bun al cuvantului.

Premiera      16 decembrie          Trailer aici.

 

 

 

 

 

4.New Year’s Eve

Cu ocazia sarbatorilor ma asteptam la vreo animatie lansata prin decembrie nu prin noiembrie, s-au ceva cu ceva specific de Craciun dar ne multumim cu New Year’s Eve o comedie cu “atmosfera de sarbatoare” special creata pentru aceasta ultima luna, acest sfarsit de an. Regizorul de la Valentine’s Day (tot un alt proiect ce a tintit o anumita data/perioada) ne aduce si de data asta o distributie plina de vedete cu nume sonore: Robert De Niro, Halle Berry, Ashton Kutcher, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer si tot asa as putea continua pana la nesfarsit.

Sper sa nu ajunga sa fie o poveste fara farmec, o inutila insiruire de evenimente la fel ca si proiectul anterior al regizorului.

Premiera      9 decembrie       Trailer  aici.

 

 

 

 

Sa ne auzim cu bine la anu cu o noua sectiune din “recomandari de cinema” 🙂

Advertisements

11 thoughts on “Decembrie

  1. Ce tare a fost motanul in seria Shrek :)) Singurul film la care m-as duce luna asta, caci prima parte din Sherlock Holmes nu am vazut-o, niciun film din seria Misiune Imposibila, iar dupa ce-am citit / vazut la New Year’s Eve zic pas.

  2. NU va inteleg cu o placa video buna si un video proiector ai si acasa experienta 3D si nu mai trebuie sa mergi la dracu sa vezi un film sau la monitor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s