Cassandra’s Dream


„After all I’ve done for you, it should be automatic. Family is family! Blood is blood! You don’t ask questions. You protect your own.”

Cassandra’s Dream unul dintre filmele ce le-am vizionat si in timpul caruia confuzia era la cote maxime, nu mai stiam in ce directie o ia’ de la drama de familie la ceva romantic apoi ceva tragic pe fundalul al unor neintelegeri, greseli a doi frati…un film liniar cu ceva suspans pentru un final cat se poate de ironic.

Woody Allen se joaca cu noi de-a regizoru si ne aduce ceva la care te holbezi o ora si ceva si nu prea vezi ce vrea sa spuna, niste concluzii ar fi de tras dar pentru asta nu faci un film.

Colin Farell joaca fratele cu mustrari de constiinta iar Ewan McGregor fratele pentru care toate au un scop indiferent de actiunile necesare de-al realiza…cei doi fiind o mixtura ce duc la lucruri tragice chiar mortale  hai chiar e hilar…………..nu va luati dupa titlu e cat se poate de ironic la adresa sortii celor doi, defapt nu vreau sa va stric surpriza……o melodrama ce ne mai da cate o palma asa sa mai uitam de happy end-uri …cica soarta/destinu/norocu/ghinionu/ cine stie :))….

„Ah, she’s a beauty! I mean, look her – she’s not new, but she looks new. He said the engine needed work. „

Anunțuri

6 gânduri despre „Cassandra’s Dream

  1. e singurul film cu Colin Farrell pe care nu l-am vazut. la vremea lansarii eram dezamagit de Woody Allen si nici trailerul nu mi-a dat sperante. cred ca totusi am sa-i acord o sansa 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s