The Help


„You is kind. You is smart. You is important. „

 The Help… anii 60’… discriminare rasiala…statul Mississippi…o poveste a femeilor de culoare ajutoare in casa albilor, o poveste cat se poate de emotionanta dar de multe ori in stare sa iti aduca zambetul pe buze in ciuda subiectului cat se poate de tulburator si  trist. Femei in toata firea care reusesc sa treaca peste situatia lor, o fac pline de curaj si zambind. Un film vazut din perspectiva cuiva asuprit, discriminat despre efortul de-a scrie o carte care la randul ei sustine cauza ca fiecare om indiferent de diferentele vizibile cu ochiul ori alte neasemanari sa fie tratat cu acelasi respect, sa i se aplice aceleasi legi, o carte ce dezvaluie cu adevarat ce se intampla intr-o astfel de societate ce nu-si trateaza egal cetateni.

Datorita subiectului, filmul e pasibil de viitoare nominalizari la Oscar fiind chiar pomenit/vehiculat acest zvon, din punctul meu de vedere este o drama bine conturata pe un subiect sensibil si dificil dar care nu te lasa sa pleci pana cand nu ai zambit.

Emma Stone face un rol bun trecand usor de la comedii la chestii mai serioase, in acest film avand alaturi si alte actrite care-si merita laudele pentru rolurile jucate…

si pe langa asta multumiri celor de pe filmetari pt bilete.

„Courage sometimes skips a generation. Thank you for bringing it back to our family. „

Anunțuri

7 gânduri despre „The Help

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s