De pe alte meleaguri cinefile (4)


Saptamana asta am avut si o sesiune blogo-cinefilica de Halloween…plus acum ce mai gasim pe alte meleaguri:

Printre cronicile zilnice Marian ne confirma si el:Drive e un film misterios, violent pe alocuri cu o coloană sonoră superb care te ţine în faţa ecranului nemişcat timp de 95 de minute. Previzibilitate este redusă iar misteriozitatea personajelor sporeşte plăcerea vizionării.”

Adina ma face curios in legatura cu Anonymus : „…cu elemente evidente de blockbuster, de potriviri epice, de intrigi curtenești sățioase burților hămesite după romance, vindicativ, decrete, excomunicări, interdicții, budoare, secrete, scrisori.”

Bogdan face un tur de 2 filme romanesti:Principii de viață” merită să fie văzut pentru Vlad Ivanov. Pentru prima dată într-un lung-metraj cu rolul principal în mâini, nu doar că pune în scenă un personaj memorabil, dar își confirmă și valoarea ca actor, dacă mai era cumva nevoie de așa ceva.

plus Loverboy

Victor ne aduce abia expulzatul „In time” : „Per ansamblu ”In Time” este un SF de serie B un pic cam prea plin de mesaje, dar deloc rău; numai că vrem mai mult de la Andrew Niccol, nu doar un re-hash după ”Gattaca”.

Klausen ne recomanda cat se poate de calduros The Adventures of Tintin : „Povestea este senzational compilata, aud, din trei povestiri imaginate de belgian. Insa lumea benzilor desenate este dusa la perfectiune de catre industria efectelor speciale, din punctul meu de vedere aceasta animatie fiind absolut fara cusur. Scenele outdoor arata incredibil de bine, nu cred ca am vazut vreodata ceva simlar.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s