Il dolce e l’amaro


Filmul  “Il dolce e l’amaro” vizionat pe TVR 1 care de la o vreme au un program de filme chiar bunicel.Cu ocazia asta am descoperit un film italian de toata frumusetea.

Nu prea am vizionat din cinematografia italiana si filmul acesta m-a facut sa-mi para rau ca nu o fac mai des.

Il dolce e l’amaro ne prezinta povestea unui tanar nou intrat in mafia italiana si tot ce inseamna “casa nostra” de la  sarcinile pentru a demonstra ca este capabil de-a fi membru, de-a onora prin serviciile sale mafia.

Nu e un simplu film despre mafie,vedem totul din perspectiva unuia din interior care trebuie sa ucida si apoi sa traiasca cu asta,ne aduce in fata drama personala si viata acestuia care se schimba odata cu prima crima, intrat in mafie ori supravietuiesti ori dispari…

Are cursivitate plus ca povestea este cat de cat interesanta si nu plictiseste, am urmarit cu aceiasi atentie pe tot parcursu filmului iar personajul principal e interpretat chiar bine reusind sa transmita drama unui astfel de om si toate schimbarile ce a trebuit sa le sufere.

Merita vizionat deoarce nu trateaza doar executiile, crimele ci ne prezinta viata dusa in interiorul unei astfel de “organizatii”.

Advertisements

4 thoughts on “Il dolce e l’amaro

  1. La acest capitol suntem cam la acelasi nivel (si eu stau slab cu cinematografia italiana), dar este vreme pentru imbunatatire. Daca e cu cosa nostra poate il caut si eu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s