Crazy,Stupid,Love.


“I’m going to help you rediscover your manhood. Do you have any idea where you could have lost it?”

Castigat invitatii la un “filmulet”  pe FilmeTari -zi de mers la cinema…film la alegere si incepe bataia de cap… de data neinspirat la alegeri dupa cum urmeaza:

Am pus posteru asta (care defapt ii originalu de marketing) pentru ca in aceasta imagine ti se flutura o distributie de zile mari cu actori care mai de care in ale comediei si nu numai(Steve Carell,Ryan Gosling,Julianne Moore…) dar dupa titlu ar trebui sa incepi sa te intrebi daca sa mergi din cele trei motive enumerate: crazy…stupid…love.

In primul rand ma asteptam la o comedie in adevaratu sens al cuvantului si am avut parte de-o usoara “dramo-comedie-romantica” presarata cu momente comice reusite si mai putin rasarite.

Steve Carell are a doua prestatie stearsa dupa deja uitatul Date Night,asteptam ca de la el sa sara scanteia si sa porneasca “nebunia”…dar totul a fost cuminte si la locul lui doar ici pe colo cateva tresariri…

Sa nu ma intelegeti gresit Crazy,Stupid,Love e bunicel(IMDb nota 7,9 poate m-am tampit eu?),entertenaing per total dar cu accente coloristice variate…poate era ce nu cautam in ziua aceea…data viitoare Drive.

“Okay, The Scarlet Letter. To me, the A stands for asshole. Both Hester and Dimmesdale fall in love. Love is for asshole. So they are assholes being chased by assholes because they are assholes.

Advertisements

5 thoughts on “Crazy,Stupid,Love.

  1. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

  2. ms de aprecieri ;).m-am uitat si-am vazut o serie variata de filme si din acelea vechi,o compilatie de aproximativ de cele mai bune filme ;).de obicei nu vizionez filme online din diferite motive…asa ca filmele alea greu de gasit le vad online..
    daca ne vedem, ne citim sigur ca merge si un schimb de “bloguri” sau ce o fi… 😉

  3. Azi l-am vazut si mi s-a parut un film chiar foarte bun. In prima ora chiar razi bine, in a doua o da destul de mult pe drama. Oricum, eu zic ca merita vazut 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s