Dinner For Schmucks


“So dare to dream .Dream your wildest dreams.You can climb the highest mountain.You can drown in a teacup,if you ind a big enough teacup.And if somebody tells you that you can’t do something you say,”yes I can”.Cause I’m doing it right now!”

Dinner For Smucks si Steve Carell interpretand “idiotul” perfect alaturi de Paul Rudd in rolul lui Tim,tipul luptator pentru a ajunge “on the top” plus il mai avem pe Zach Galifianakis in rolul unui adevarat  ciudat (i se potriveste de minune ).

Nu l-am vazut demult pe Carell dar rolul acesta de natarau naiv i se potriveste de minune si ne ofera o comedie savuroasa,o portie de ras “nevinovata”.

Barry un tip amuzant de naiv,umorul se “dezvolta” in jurul acestuia si intr-un singur sens,filmul parca are  o admiratie ironica fata de simplitatea gandirii acestuia;dictonul latin “santa simplicitas” ar putea defini intr-un fel ciudatul personaj…poate fericirea apartine oamenilor simpli…

“When life gives you lemons, you make lemonade. Unless you don’t have any water or sugar. And then you just eat the lemons, and the rind will give you diarrhea.

Advertisements

10 thoughts on “Dinner For Schmucks

  1. se pare ca pana acuma nu m-am gandit la o pagina de contact,nici nu am vreo idee cum se face. de facut pe viitor. 🙂
   sa stii ca imi place sa citesc bloguri cu si despre filme si nu numai.gasim un loc si pentru un link ;).
   p.s. ce inseamna “PR 1”?

 1. Salut din nou ! Ma poti adauga in blogrollul tau cu numele Filme vechi – Scurt metraje. Astept sa imi spui cum sa te trec.

  Revenind la PR. Page Rank este un fel de nota data de Google unui site, cu cat este mai mare cu atat site-ul este mai de calitate si este luat in considerare mai mult de catre Google cand cineva cauta ceva in motorul lor. Sper ca m-am facut inteles. O zi buna!

 2. are umor, insa mai greu digerabil … nu m-a cucerit filmul asta . prefer ceea ce a reusit gasca lui Carell in “40 yov” 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s