Cashback


“Once upon a time, I wanted to know what love was. Love is there if you want it to be. You just have to see that it’s wrapped in beauty and hidden away in between the seconds of your life. If you don’t stop for a minute, you might miss it.”

Ben, student la arte parasit recent de iubita ajunge sa aiba din cauza asta insomnii,imaginatia lui il salveaza de la o viata monotona, ajunge sa “inghete” timpul  admirand frumusetea din spatele lucrurilor simple privind lumea din alta perspectiva sau sa se amuze pe seama celor nemiscati din jurul sau; scenele cand timpul este oprit sunt frumos  “asezate” in film si cu prezenta unei voci narative inteligente care incadreaza perfect imaginile “inghetate” .

O comedioara “romantica” frumos lucrata cu un scenariu (bazat pe un scurt metraj) cat se poate de atractiv care ne ofera o poveste “ciudat” mai diferita.

Avem parte de un soft-nude intr-un sens delicat,Ben un artist promitator deseneaza portrete reusind sa descopere prin ceea ce face atat frumusetea exterioara cat si cea interioara a ceea ce  “picteaza”.(sexualitatea este prezenta dar nu se insista mult,astfel nu devine penibil); un artist care vede frumusetea in cele mai marunte lucruri.

“I wanted to freeze time. I wanted to savor that moment, to live in that moment for a week. But I couldn’t stop it, only slow it.

Advertisements

13 thoughts on “Cashback

  1. […] Piratul Cinefil ne recomandă un film obscur, dar extrem de bun. Cashback e “O comedioara “romantica” frumos lucrata cu un scenariu (bazat pe un scurt metraj) cat se poate de atractiv care ne ofera o poveste “ciudat” mai diferita. Avem parte de un soft-nude intr-un sens delicat,Ben un artist promitator deseneaza portrete reusind sa descopere prin ceea ce face atat frumusetea exterioara cat si cea interioara a ceea ce  “picteaza”.(sexualitatea este prezenta dar nu se insista mult,astfel nu devine penibil); un artist care vede frumusetea in cele mai marunte lucruri.” Personal filmul mi-a plăcut foarte mult aşa că îl recomand cu căldură. […]

  2. filmul asta l-am vazut dintr-o intamplare. am vazut scurt metrajul predecesor lui si m-a prins. pana sa vad lung metrajul n-a fost decat un pas. unul dintre cele favorite mie. mersi ca scrii si despre filme mai vechi dar super bune.

    1. eu numai am auzit ca e dupa un scurt-metraj genial,peste film am dat la TV,am o serie de canale care ma surprind periodic cu filme bune.
      scriu cu mare placere despre filme indiferent cat de vechi sau cat de nou ii daca merita. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s