City by the Sea


City by the Sea un film ce il are in prim plan pe Roberto De Niro in rolul unui detectiv la brigada omucideri  care descopera ca suspectul principal in crima pe care o investigheaza este propriul sau fiu,Joey(James Franco),pe care l-a parasit odata ce a divortat de mama lui Joey.

Vincent LaMarca(De Niro) cu ocazia acestei anchete  se intoarce din Manhattan inapoi in Long Beach unde descopera ca ranile sale necicatrizate si esecul sau in calitate de pãrinte au influentat profund viata lui Joey si alegerile gresite pe care acesta le-a fãcut. In calitate de politist, Vincent trebuie sa-l aduca pe criminal in fata justitiei, dar ca tata el trebuie sa gaseasca o cale pentru a-si salva fiul.

Un film ce a mers pe o intriga politista si mai putin pe diferenta dintre generatii dar cu toate acestea prin actorii care  joaca extrem de credibil,o muzica incredibil de buna si extraordinar de interesant contrastul permanent dintre gloria aurie si apusa a “orasului de pe langa mare” si dezolanta imagine a cladirilor in ruina;totul duce la un verdict final pro-vizionare :).

Cu ocazia aceasta James Franco se afirma ca mare talent printr-o prestatie cel putin la nivelul celorlalti mari actori din distributie:Robert De Niro ,William Forsythe si George Dzundza.

Advertisements

3 thoughts on “City by the Sea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s