Rescue Down


Rescue Down un film de razboi,o drama ce ne prezinta povestea adevarata a pilotului Dieter Dengler(Christian Bale),impuscat si luat prizonier in Laos in timpul razboiului din Vietnam.

La prima vedere pare o alta realizare cinematografica cliseica despre razboi avand ca subiect legendarul conflict din Vietnam,dar am toate motivele sa afirm ca nu este asa.Incepand cu actorul Christian Bale care dupa rolul din „The Machinist” face din nou mari eforturi de-a intra in pielea personajelor pe care le joaca(la propriu), sufera o noua transformare extrema prin pierderea in greutate,un sacrificiu fizic peste limite(si nu se opreste aici,il mai putem vedea si in recentul rol din „The Fighter” rasplatit cu un Oscar).

Filmul este o poveste captivanta,despre supravietuire in cele mai grele conditii ce ti le poti imagina,au fost multe filme despre Vietnam dar nimeni nu a oferit o actiune focalizata pe aspectul acesta:supravietuirea in jungla,o teama de moarte la tot pasu,o lupta continua care duce la grave probleme psihologice.Putem vorbi despre curaj,rezistenta si eroism dar totul se rezuma la instinctul primar de supravietuire.

Anunțuri

7 gânduri despre „Rescue Down

  1. foarte bun filmul. Zahn a demonstrat ca poate fi si altceva decat nataraul din comediile usoare … excelente, dealtfel 🙂 (e unul dintre actorii mei preferati)

    1. sunt de acord ca a avut o prestatie buna,am pus accent pe rolul lui bale deoarece el s-a sacrificat pentru acest film(de apreciat).de la herzog nu am vazut doar Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s