Sylvia


„Sometimes I feel like I’m not… solid. I’m hollow. There’s nothing behind my eyes. I’m a negative of a person. It’s as if I never – -I never thought anything. I never wrote anything. I never felt anything.”

Filmul biografic „Sylvia” porneste pe urmele legendarei scriitoare americane,Sylvia Plath(interpretata de castigatoarea premiului Oscar Gwyneth Paltrow) si a relatiei dintre ea si poetul Ted Hughes(interpretat de Daniel Craig).Regizoarea neo-zeelandeza ,Christine Jeffs, („Rain” ,”Sunshine Cleaning”) ne expune o poveste despre dragoste obsesiva,gelozie,pasiune,inteligenta,disperare si depresii un amalgam ce exploreaza sursa creatiei de geniu cercetand dedesubturile conditiei umane,a constiintei unor artisti de mare clasa,de geniu.O legãturã senzualã, volatilã, explozivã între cei care aveau sã devinã doi dintre cei mai influenti scriitori ai secolului al XX-lea.

Interpretarea lui Gwyneth Paltrow in acest film ne arata ca Oscarul pentru „Shakespeare in Love” nu a fost o greseala,sau a fost deoarece rolul din „Sylvia” mi se pare net superior;Paltrow se indentifica perfect in rolul scriitoarei,o interpretare convingatoare.

Pentru o incursiune in lumea oarecum ciudata a unor artistii si a universului lor select,filmul cred ca merita o vizionare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s