Stranger Than Fiction


Stranger Than Fiction („Mai mult decat fictiune”) „a intrat pe scena” in anul 2006 avandu-l in prim plan pe Will Ferrell alaturi de  Dustin Hoofman,Emma Thompson si Queen Latifah intr-o comedie cu accente de drama fantastico  romantica acuzata in principal de asemanarile cu inteligentele creatii ale scenaristului Charlie Kaufman („Being John Malkovich”, „Adaptation”).

Cu toate acestea regizorul,Marc Forster nu da gres si mizeaza pe interpretarea lui Ferrell care iese putin din stilul care l-a facut celebru adica acela de actor-bufon(renunta in mica parte la jocul lui actoricesc specific),se ajunge la ceva cu tenta de original cel putin din privinta interpretarii rezultand o comedie mai aparte; cu un scenariu interesant care ne introduce in lumea meticuloasa a unui agent de fisc a carui poveste devine palpitanta inca din primul minut.

Enjoy it!!!!!!   🙂

Anunțuri

6 gânduri despre „Stranger Than Fiction

  1. Da intr-un fel Stranger than fiction se aseamana cu creatiile lui Kaufman dar parca e un pic mai delicat si mai usor . Ferrell face cel mai bun rol al cariereri dar si Maggie G e de apreciat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s