Stranger Than Fiction


Stranger Than Fiction (“Mai mult decat fictiune”) “a intrat pe scena” in anul 2006 avandu-l in prim plan pe Will Ferrell alaturi de  Dustin Hoofman,Emma Thompson si Queen Latifah intr-o comedie cu accente de drama fantastico  romantica acuzata in principal de asemanarile cu inteligentele creatii ale scenaristului Charlie Kaufman (“Being John Malkovich”, “Adaptation”).

Cu toate acestea regizorul,Marc Forster nu da gres si mizeaza pe interpretarea lui Ferrell care iese putin din stilul care l-a facut celebru adica acela de actor-bufon(renunta in mica parte la jocul lui actoricesc specific),se ajunge la ceva cu tenta de original cel putin din privinta interpretarii rezultand o comedie mai aparte; cu un scenariu interesant care ne introduce in lumea meticuloasa a unui agent de fisc a carui poveste devine palpitanta inca din primul minut.

Enjoy it!!!!!!   🙂

Advertisements

6 thoughts on “Stranger Than Fiction

  1. Da intr-un fel Stranger than fiction se aseamana cu creatiile lui Kaufman dar parca e un pic mai delicat si mai usor . Ferrell face cel mai bun rol al cariereri dar si Maggie G e de apreciat.

    1. lasa ca daca nu le apreciaza altii le apreciem noi cu tot dragu :)…si mie mi s-a parut mai ciudat asa de felul lui dar asta nu m-a impiedicat sa ii dau un “like” 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s