RocknRolla


„We all like a bit of the good life – some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he’s different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot!”

Controversatul regizor Guy Ritchie realizeaza RocknRolla in stilul sau specific pe care il putem observa si-n alte filme de ale sale de aceiasi factura:Snatch, Stock and Two Smoking Barrels.Actiunea filmului se desfasoara in jurul unor afaceri murdare care duc la implicarea mai multor nume ale mafiei londoneze de la un  infractor de temut pana la o contabila foarte sexy, un politician corupt si doi hoti de buzunare amarati, ajung sa conspire, sa se intersecteze si sa se incurce unul pe altul, in eforturile lor disperate de a ajunge bogati in cel mai scurt timp.

Un film cu ritm care combina savuros scenele de actiune cu cele de umor negru,o  mostra de umor englezesc, un regizor fara prejudecati, un montaj senzational al scenelor si putina muzica buna a celor de la Black Strobes, care semneaza o parte din coloana sonora.   Trailer aici

„If a slap don’t work, you cut ‘em or you pay ‘em, but you keep your receipts, cos this ain’t the Mafia.”

Anunțuri

5 gânduri despre „RocknRolla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s