Gangs of New York


De filmul Gangs of New York mi-am adus aminte cu ocazia numeroaselor, mai exact 10 nominalizari la Oscar pentru  True Grit plecand fara nici o statueta cea ce a patit si filmul lui Scorsese in 2002(mare nedreptate in ambele cazuri).

The Gangs of New York prezinta o lume plina de violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism care ne ajuta sa vedem  realitatile care guvernau, in secolul XIX,in  orasul devenit azi o metropola.Revoltele isi au originea in conflictele dintre colonistii anglo-saxoni si imigrantii irlandezi veniti in aceasta zona greu accesibila “lumii bune” new-yorkeze.

Leonardo Di Caprio alaturi de Daniel Day-Lewys si Cameron Diaz fac un acting remarcabil sub bagheta regizorului Martin Scorsese.

Aceasta pelicula istorica face obiectul  nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale a acelor timpuri.

Advertisements

5 thoughts on “Gangs of New York

  1. sincer sa fiu si eu l-am vazut prin 2004 si am ramas impresionat de “rafuielile” bandelor si atat dar dupa revizionarea de anu trecut am descoperit alte lucruri demne de laudat.

  2. acesta este un film la care trebue sa te uiti
    este un film despre razbunare pasiune si speranta
    dupa cum ii spune si numele doua gasti din orasul american
    au o rivalitate inceputa cu multi ani in urma si un fiu al carui tata lider al gasti a murit fiul ramanand sa se razbune
    mai mult nu va spun ramane sa vedeti filmu vizionare placuta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s