Martie


In luna martie avem un mare flux de filme la cinema,dar numai cateva dintre ele merita un “ticket”  pe care sa dam banii fara parere de rau dupa cum urmeaza:

1.Rango

Dacă ţi-era dor de Johnny Deep, animaţia Rango te ajută măcar să-ţi reaminteşti  vocea celebrului actor.Gore Verbinski, regizorul primei trilogii Piraţii din Caraibe ne propune cu ajutorul filmului Rango un nou stil de animatie presarata cu aventuri cat se poate mai amuzante(asa speram).

Povestea se invarte in jurul cameleonului pe nume Rango,care a “scapat” din confortabilul sau terariu ajungand in periculosul Vest Salbatic,unde se crede un mare erou si se autoproclama serif astfel aventura incepe cu adevarat pentru simpaticul nostru Rango.

Cu premiera pe 4 martie sper ca Rango sa se ridice la nivelul asteparilor.

Trailer aici

 

2.Sucker Punch

Sucker Punch, noul film al lui Zack Snyder dupa cum se vede inca din trailer va fi categoric spectaculos, măcar din punct de vedere vizual.Regizorul alaturi de producatori de la 300 si Watchmen vine cu un proiect nou,seducator si antrenant plin de elemente fantasy,psihologice, de acţiune, de război, thriller şi aşa mai departe.Pelicula este in mare parte  un univers fictiv alternativ creat de Babydoll(Emily Browning) care este inchisă într-un sanatoriu de tatăl ei vitreg, care-i convinge pe doctori s-o lobotomizeze. Tânăra mai are doar cinci zile până la operaţie şi, ca să fugă de durere şi de ceea ce-o aşteaptă, se imaginează într-o realitate paralelă unde începe să-şi plănuiască evadarea. Ajutată de alte patru “nebune”, va trebui să fure cinci obiecte pentru a scăpa până nu e prea târziu.

Premiera pe 25 martie

Trailer aici.

3.The Adjustment Bureau

Inspirat din Nuvela “Adjustment Bureau”  filmul este regizat de George Nolfi( ca fapt divers primul sau film regizat anterior cateva proiecte ca scenarist) l-a distribuit pe Matt Damon in rolul principal alaturi de Emily Blunt.Impletirea genului sf cu romance da nastere unui film a carui poveste este mai mult decat interesanta:Gardienii destinului porneşte de la premisa că fiecare om are o traiectorie prestabilită şi că, de îndată ce se abate de la ea, o misterioasă forţă atotputernică intră în acţiune pentru a-l readuce pe calea cea bună.David Norris(Matt Damon) e pe cale sa isi schimbe destinul, dupa ce o intalneste si se indragosteste de fermecatoarea balerina Elise Sellas(Emily Blunt)dar atotputernicii gardieni ai destinului nu vor întârzia prea mult pentru a încerca, folosindu-se de mijloace oricât de dure, să-l corecteze.

Premiera pe 11 martie

Trailer aici

4.Mars Needs Moms

Mars Needs Moms este o  animatie de familie marca Disney ( dupa cum stim cea mai bună companie din lume generatoare de divertisment pentru familie) in care vocile unor actori precum Joan Cusack,Dan Fogler si Seth Green insufletesc o poveste cu oameni si extraterestrii aflati in criza de mamici :)) .Protagonistul, un baietel  pe nume Milo, este in permanenta nemultumit de mustrarile si cerintele mamei sale si ajunge sa o aprecieze numai dupa ce ea este furata de martieni,reusind sa se agate de nava spatiala care i-a rapit mamica, Milo ajunge pe planeta Marte si astfel “the journey begins”.Filmul este bazat pe cartea ilustrata pentru copii cu acelasi titlu, publicata in 2007 de autorul Berkeley Breathed.

Trailer aici.

Premiera pe 18 martie

Sa ne vedem cu bine in aprilie cu noi recomandari de filme cu premiera cinematografica.


2 thoughts on “Martie

  1. eu as da o fuga sa vad The adjustment bureau;pare interesant si nu cred ca o sa fie dezamagitor. Amestecul de sf cu romance cred ca va fi combinat aproape perfect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s