Megamind


“You are destined for …” I didn’t quite hear that last part but it sounded important…”

Initial am vrut sa scriu despre Despicable Me dar nu mi-a placut de nici-o culoare si asa am optat pentru Megamind care mi se pare mult mai reusit.

Cei de la DreamWorks Animation fac din nou o treaba buna cu aceasta animatie,Megamind,avand incasari de peste 140 mil.O animatie mai aparte unde” bad guy become good guy” si in ambele ipostaze Megamind este la fel de amuzant(voce Will Ferrell) secondat de ajutorul sau “malefic” Minion (voce: David Cross) care au ca dusman pe Metroman(voce Brad Pitt) inca din copilarie”.Obiect” de disptuta fiind  Roxanne Ritchi (voce:Tina Fey) o reporterita.

In cadrul animatiei sunt mai multe trimiteri la alte filme:

Roxannee răpită de Megamind este ameninţată ca va fi torturată. Acum se parodiază seria Saw, pentru că Megamind îi prezintă lui Roxanne tot arsenalul de obiecte ale torturii, iar ea – degajată: “cliche…juvenile…tacky…seen it…garish…ok the spider’s new ” :))

Filmul îl parodiază pe Superman (1980). Megamind ia înfăţişarea personajului lui Marlon Brando atunci când îl antrenează pe Titan.

Minion îi spune lui Megamind cum că noul său costum se numeşte “Black Mamba” Black Mamba este şi codul Miresei din Kill Bill.

Desigur si multe alte detalii care ne conduc spre alte filme dar nu asta este important ci animatia care este una dintre cele mai bune ale anului trecut si nu trebuie trecuta cu vederea.

Vizionare Placuta!!!

One thought on “Megamind

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s