Hartia va fi albastra


Un nou film despre revoluţie,o noua abordare  care  se opreşte la un episod controversat şi revoltător  din zilele acelea care ar putea rămâne cunoscut în cărţile de istorie drept Masacrul de la Otopeni.Nimeni nu-şi poate explica nici măcar după 20 de ani de la eveniment cum s-a putut întâmplă aşa ceva şi cine se face vinovat de moartea acelor militari.Pentru mine este un  film extoardinar intrat în favoritele mele în materie de revoluţie cu o poveste bine închegată unde actori ştiu să interpreteze foarte bine momentele revoluţiei,crearea atmosferei cât mai fidele vremei cred că este posibilă şi datorită conflictului care a avut loc nu mult timp în urmă şi cu o bază de filmări ale televiziuni române în acel răstimp şi desigur alte numeroase filme româneşti despre revoluţie care au contribuit.Haideţi să  ne mai amintim şi de unde am pornit….

Anunțuri

6 gânduri despre „Hartia va fi albastra

  1. Da! Un film care merită văzut de mai multe ori în viaţă! Ar trebui văzut de tinerii de acum, născuţi după revoluţie, pentru a înţelege mai bine vremurile în care au trăit părinţii lor!

    1. Orice film istoric intr-o oarecare masura ce ne ajuta sa tragem invataminte pentru viitor sau sa intelegem mai bine trecutul cu evenimentele sale clare sau mai putin lclare ar trebui vizionat..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s