Lord Of War


“Stiti cine va mosteni Pamantul? Traficantii de arme intrucat ceilalti vor fi prea ocupati sa se omoare intre ei. Secretul supravietuirii este sa nu mergi niciodata la razboi, mai ales cu tine insuti.”

Povestea filmului este cat se poate de cruda si realista fiind inspirata din viata lui Viktor Anatolyevich Bout, un fost militar de origine rusa, care devine ulterior unul dintre cei mai mari traficanti de arme din lume.In film apare sub numele de Yuri Orlov interpretat de insusi Niolas Cage care are o prestatie de zile mari alaturi de-o distributie pe masura.

Filmul ne prezinta o realitate crunta:negustorii de arme si tarile sarace ale lumii.Acestia profita de faptul ca in tari sunt razboaie intre rebeli si fortele statului.A ales Africa ca destinatie a armelor pentru ca acolo sunt cele mai mari probleme:in Coasta de Fildes circa 30% din tara apartine rebeliilor,in Rwanda se stie de razboiul dintre populatia hutu si populatia tutsie,conflicte sunt si in Angola si alte cateva state. Filmul are un scenariu bun si indraznesc chiar foarte adevarat.

Exista peste 515 milioane de arme pe întreaga planeta, adica o arma la 12 persoane.Singura problema a lui Yuri este cum asigura aprovizionarea cu arme a restului de 11 persoane,are si simtul umorului personaju..Va las sa-l descoperiti mai indeaproape urmarind filmu..

Advertisements

3 thoughts on “Lord Of War

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s