Cidade de Deus


“In Orasul Domnului, daca fugi, esti mort dar si daca ramai tot aceeasi soarta o ai. Se intampla asa de cand ma stiu, de cand eram doar un copil.”

Un film de nota 10 care este regizat foarte bine, are o poveste captivanta, realista, plina de violenta de multe ori dusa la extrem si niste actori care desi sunt niste novici am putea spune  ai putea jura ca au mare experienta pe platourile de filmare.Brazilia salbatica! Fapte inspirate din realitate! Droguri! Razboi de cartier! Copii ucigasi. E oare posibil? Atunci, anii ’60 – ’70, da!!

Ce pot sa mai spun?! Daca nu l-ati vazut nu va puteti lauda ca sunteti cinefil. Nu va plac filmele! Are tot ce ii trebuie. Actiune, drama, mister, dragoste. Scenele devin memorabile, la fel si personajele! Incepe simplu, cu jafuri de cartier, cu trei baieti care-si permit sa fie niste Robin Hood de mahala restul va las pe voi sa descoperiti..

Vizionare Placuta pentru cei interesati….

5 thoughts on “Cidade de Deus

    1. am ramas surprins cand am intrebat o serie de persoane care nici nu au auzit de el,dar normal cineva cu o anumita cultura in domeniu deigur nu o sa zica ca e ceva putin cunoscut…

  1. aaa, mai puțin cunoscut de cei din viața reală?
    eu nici nu-mi pun problema de a vorbi despre filme cu persoane din viața reală, ele știu doar de seriale și filmele din mall 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s